czwartek, 28 grudnia 2017

Dokončanje stanovanjske 5-nadstropne zgradbe

  Dokončanje stanovanjske 5-nadstropne zgradbe

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Dokončanje stanovanjske 5-nadstropne zgradbe

Stanovanjska stavba s podzemnim parkiranjem na pasu. Balakireva, 1 (okrožje ulice Y. Naturalistov). Začni z delom!

Stanovanjska stavba na Balakirevu je dvokomponentna, 16-nadstropna monolitna opečna zgradba, ki je v celoti skladna s sodobnimi gradbenimi pravili in predpisi. Daje priložnost za nakup udobno 1-4 apartmaja v novi stavbi po izredno nizkih cenah v regiji. Nahaja se v samem centru mesta, stanovanjska stavba na Balakirevu vam bo omogočila, da v celoti uživate v dobro razviti bližnji infrastrukturi. Med drugim prevzame prisotnost priročnega podzemnega parkirišča in dobro vzdrževanega hišnega ozemlja. Zagotavljamo, da bo nova stanovanja po vašem okusu!

Specifikacije v gradbeništvu

Monolitna hiša z uporabo fiksne opažne tehnologije (VST). Fasada je sistem toplotne izolacije Baumit (16 cm). S prevleko reliefnega dekorativnega ometa. Vsi apartmaji imajo zastekljene balkone in lože. Vsi balkoni in lože imajo kovinske ograje.
  Dokončanje stanovanjske 5-nadstropne zgradbe

Prednosti nakupa stanovanja v okrožju Shevchenko

Veliko atrakcij, udobnih prometnih povezav, bližine pisarniških centrov - vse to privlači potencialne kupce nepremičnin v ta okrožje. Območje je edinstveno po svoji lokaciji, saj se v teh krajih spominjamo veliko zgodovinskih dogodkov. Bilo je od tukaj, da je Kijev šel.
  Dokončanje stanovanjske 5-nadstropne zgradbe

Območja Krasnodar

Okrožje st. 40 let zmage se nahaja za Pervomaiskaya grove na ulici. 40 let zmage, z ulice. Kolektivna kmetija na ulici. East Kruglikovskaya, st. Serov, st. Extreme, st. Red Dawn, st. Ruski in st.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty