piątek, 29 grudnia 2017

Polaganje ploščic DIY

  Polaganje ploščic DIY

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:
  Polaganje ploščic DIY

Torej, kje bomo začeli polagati ploščice?

Seveda v začetku pripravljamo stene. Pred nekaj desetletji, klešče, strokovnjaki za polaganje ploščic, tega operacije niso niti poznali. V času Sovjetske zveze so na ploščadi postavili ploščice, nivo zidov pa je bil odstranjen z malto, s čimer je bila nastavljena debelina sloja. To je bilo grozno, saj ni bilo mogoče storiti veliko časa, če je plast malte imela dostojno debelino. Kot je nekoč govoril: »Vesel sem, če naredim dva kvadrata na dan. In če ne, potem sem razburjen. "
  Polaganje ploščic DIY

Razlika ploščice iz običajne keramike

Oba sta izdelana iz praktično iste tehnologije, vendar je ploščica bolj trpežna in bolj kakovostna - oziroma ploščice imajo veliko višjo ceno kot keramika. In vsa stvar je majhna razlika v proizvodni tehnologiji: keramika preprosto strežejo v visokotemperaturnem načinu peči, toda ploščice so tudi prekrite z glazuro, ki ima svoje prednosti.

Priprava talne površine za polaganje ploščic

Z uporabo perforatorja (dobro ali preprosto izvijač s kladivom #), morate odstraniti svoje stare keramične ploščice s površine (razstavljanje), estrih in hidroizolacijo. Ko potrebujete dober kraj za ravnanje v vogalih. Če najdete vrzeli ali luknje, uporabite lepilo za ploščice in jih dobro zalepite. Če se to ne naredi, hidroizolacija ne bo dovolj močna. Za izolacijo s polistirensko peno.
  Polaganje ploščic DIY

Kako položiti ploščice z lastnimi rokami?

Ponujamo vam metodo polaganja ploščic "šiv v šivu" - je najbolj primeren za zaključek kopalnice z rokami laika. Pomemben pogoj je, da so stene in tla dobro poravnani.
  Polaganje ploščic DIY

Kako postaviti prvo vrsto ploščic

Da bi ohranili ravnost prve ploščice na steni in hkrati preprečili drsenje navzdol, se pritrdijo nosilci, ki so čudovito primerni profili za ud ali cd drywall. Bolje je uporabljati slednje, saj so bolj toga in se ne upogibajo pod težo ploščice.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty