piątek, 29 grudnia 2017

Monolitna okvirna hiša

  Monolitna okvirna hiša

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Monolitna okvirna hiša

Vrstni red gradnje in renderiranja

Monolitna okvirna hiša ni zgrajena v istem zaporedju kot običajne stavbe. Sprva se okvir zbere in prekriva. V vseh vogalnih točkah prihodnje konstrukcije so nameščeni ojačani betonirani kopeli. Če bo območje hiše znatno, potem je treba v notranjosti uporabiti tudi pilote, ki okrepijo strukturo. Ni priporočljivo izdelati neodvisne postavitve, saj bodo vsi elementi konstrukcije imeli veliko maso, zato morajo strokovnjaki izračunati moč okvirja.
  Monolitna okvirna hiša

Monolitna okvirna hiša: prednosti in slabosti

V zadnjem času se stanovanjska stanovanja v Rusiji hitro povečujejo. To je posledica dejstva, da se nepremičnine štejejo za idealno naložbeno postavko. Še posebej, ko se je ta položaj razvil v državi, je nepremičnina postala zelo priljubljena. Za gradnjo hiš z različnimi tehnologijami. Med vsemi možnimi možnostmi je postala zelo priljubljena tehnologija monolitnih okvirjev, ki ima svoje prednosti in slabosti.
  Monolitna okvirna hiša

Kaj je monolitna okvirna tehnologija?

Monolitne zgradbe okvirja so hiše, ki se nahajajo na temelju, ustvarjene s posebno tehnologijo. Opaž je treba namestiti na podlagi posebne konfiguracije z vložki. Tako strukture so nosilni stolpci. Vrzeli so lahko napolnjeni z betonskimi bloki ali opekami. Treba je opozoriti, da je zadnja možnost, ki vključuje polaganje opeke, imenovana opečni monolit.
  Monolitna okvirna hiša

Kakšen konkreten - in hiša!

Osnova tehnologije je konkretna. Hiša je zaradi svojih lastnosti ognjevarna, trajna, odporna na učinke ozračja. Zato je med gradnjo posebno pozornost namenjena kakovosti betona.
  Monolitna okvirna hiša

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty