sobota, 30 grudnia 2017

Obloga fasade z lepilom

  Obloga fasade z lepilom

Namestitev porcelana ploščice na fasado hiše

Tehnologija vgradnje fasade porcelanskega lonca je podobna tehnologiji namestitve z drugimi vrstami oblog. Stena fasade mora biti najprej posušena in ravna, saj bi bila ploščica bolje postavljena na takšno površino.
  Obloga fasade z lepilom

Samosložitev porcelanastih ploščic na stopnicah

Soočanje s porcelanskimi lončnicami se začne s pripravljalnim delom - čiščenjem iz umazanije, odstranjevanjem razpok in izravnavanjem. Prav tako je priporočljivo, da na podlago nanesete premazni premaz z valjčkom ali čopičem, kar bo izboljšalo kakovost oprijema porcelanskega lončenja na površino stopnic. Napake se zatesnijo s cementno malto z dodatkom tekočega stekla in epoksi lepila.
  Obloga fasade z lepilom

Značilnosti porcelan ploščic

Ta material je naravni, čeprav je izdelan v tovarni. To je posledica sestave izdelka, v katerem ni umetnih sestavin. Njegova podlaga je glina, in samo njegove posebne vrste, ki jih odlikuje velika plastičnost.
  Obloga fasade z lepilom

Namestitev na lepilo klinkerja in keramike

Najpogostejša tehnologija je obrnjena proti fasadi z granitnim lepilom. Lepilo za ploščice iz klinkerja in lončarski pribor iz porcelana je v osnovi enako. Glavni pogoj - mora prenesti težo ploščice.
  Obloga fasade z lepilom

Fasada porcelana ploščic: namestitev in namestitev

Tudi če je bila hiša zgrajena iz kamna, betona ali opeke, zahteva dodatno zaščito zunanjih zidov pred učinki neželenih dejavnikov. Fasada porcelanskega kamna je lahko takšna zaščita. Ta tehnika zaključevanja je nedavno postala vse bolj priljubljena.
  Obloga fasade z lepilom

Mehanska instalacijska kombinacija z lepilom

Metoda je trajnejša in hitrejša od prve. Na začetku je keramična granitna plošča pritrjena na lepilo v vodoravni profil. Nato izvedite pritrditev z dvema sidrnim moznikom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty