środa, 27 grudnia 2017

Nova stavba Murino 7

  Nova stavba Murino 7

Varnost in storitve

Dvorišča kompleksa so odprta, vendar so hkrati opremljena z zunanjimi in notranjimi video kamerami. Kot je obljubil razvijalec, je vsak apartma opremljen z interkom. Obstaja možnost dodatnega plačila za namestitev video monitorja. Tudi v apartmajih so detektorji dima. Na vhodih je zagotovljen prostor za Vrba.

Udoben bivalni prostor

Kljub precejšnji višini, stavba izgleda precej lahka zaradi velikega stekla in dobro izbrane - kave in mleka - barve fasad. V prostoru, ki ga sestavljajo 6, 7 in 8 stavb, je udobno dvorišče, ločeno od vrveža in vrveža. Na voljo so igrišča za športne in otroške igre, zelena rekreacijska območja s sprehajalnimi stezami in udobne klopi.

Prednosti in slabosti

Glavna prednost stanovanjskega kompleksa "New Murino" je njegova lokacija na ekološko čistem območju in v relativni oddaljenosti od avtocest in industrijskih podjetij. Tudi stanovanjski kompleks je obdana z gozdovi, v bližini pa reka Ohta. Na splošno to vse zelo pozitivno vpliva na ekološko stanje na tem območju.
  Nova stavba Murino 7

Stanovanjski kompleks Nov Murino 7 stavba - Infrastruktura

Edinstvenost lokacije: oddaljenost od metroa in prijava do obvoznice, bližina smučarskih središč, okolju prijazno, mirno mesto za mirno življenje! Zagotovljen za celovit razvoj ozemlja: gradnja vrtcev, šol, športnih objektov, sprehajalnih poti, trgovin, zdravstvenih ustanov, urejanja celotnega ozemlja kompleksa. Na prvem nadstropju so predvideni komercialni prostori. Kompleks ponuja brezšivne dvigala, zanesljivo zaokroženo. Omeniti velja, da je obstoječa infrastruktura na tem območju: šole, vrtci, zdravstvene ustanove, gradbeništvo in prehrambeni hipermarketi: K-Raut, Metrika, Lenta, Ok, nakupovalni kompleks Grand Canyon.

Lastna infrastruktura stanovanjskega kompleksa "New Murino"

Na območju stanovanjskega kompleksa "New Murino" je načrtovano izgradnja 2 vrtca (predšolska številka 1 in vrtec za 140 otrok v stavbi št. 4), šola, podzemno parkirišče za 99 avtomobilov in 5-parkirno parkirišče za 299 avtomobilov. Na prvih nadstropjih kompleksa bodo uredili trgovine, storitvena podjetja, restavracije, kavarne, kozmetične salone in še veliko več.
  Nova stavba Murino 7

Začela se je prva faza stanovanjskega kompleksa "Anninsky Park"

Stanovanjski kompleks, imenovan "Anninsky Park", gradi v Leningradski regiji (na ozemlju okrožja Lomonosovsky). Udobna lokacija objekta prispeva k visokemu povpraševanju potrošnikov po stanovanjih v tej moderni novogradnji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty