sobota, 30 grudnia 2017

Temelj za hišo lesa

Temelj za hišo lesa

Kljub neskončni ljubezni do velikih kamnitih hiš pa se mnogi razvijalci odločijo za gradnjo primestnih in primestnih zgradb iz lesnih materialov. Pri tem igra pomembno vlogo gospodarski dejavnik - takšne hiše so preprosto cenejše. Novotvorno prizadevanje za življenje v stavbi, izdelani iz okolju prijaznih materialov, spodbuja sodobne posamezne razvijalce, da naredijo odločilen korak proti lesu. V tem članku bomo poskušali obravnavati optimalno izbiro osnove za leseno hišo.
  Temelj za hišo lesa

Katere izračune je treba izvesti

Temelj za izgradnjo hiše iz bara je treba izbrati glede na tla in podnebje ter resnost zgradbe. Toda v vsakem primeru morate najprej narediti izračune:
  Temelj za hišo lesa

Tehnologija polnjenja traku temelj

Za nadaljevanje procesa izgradnje traku pod leseno hišo z lastnimi rokami se priporočamo, da se seznanite z osnovnimi informacijami o tehnologiji zalifke.
  Temelj za hišo lesa

Temelj za hišo lesa: vrste

Obstaja več vrst temeljev, od katerih ima vsaka določeno lastnost in lastnosti naprave. Temelj za hišo lesa je lahko tri vrste:
  Temelj za hišo lesa

Kakšna je osnova za izbiro hiše?

Pri izbiri temeljev za hišo iz profiliranega ali lepljenega lesa morate upoštevati obremenitev temeljev, vrsto in globino zamrzovanja tal.
  Temelj za hišo lesa

Kako izbrati podlago za leseno hišo

Kamnene stavbe veljajo za najtrajnejše in trajnejše stavbe, vendar za njihovo gradnjo zahtevajo resno vlago časa in denarja. Domači obrtniki vedno izbirajo les za stanovanja, ta material ni le okolju prijazen, temveč tudi poceni glede na kamen in opeko. Druga prednost lesene hiše je enostavnost namestitve osnove.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty