piątek, 29 grudnia 2017

Polaganje video posnetkov

  Polaganje video posnetkov

Ničnost nakupa in dostave

Kje kupiti trate? O tej težavi je treba pristopiti z določeno stopnjo odgovornosti. V drevesnici so sodi sloji razrezani na trakove, ki merijo 2x0,4 metra. Takoj se zvijemo v zvitke, da se koreninski sistem ne izsuši. Če izberete zaliv v trgovini, bodite pozorni na naslednje točke.
  Polaganje video posnetkov

Priprava tal za polaganje

Preden kupite travo v zvitkih, morate v celoti pripraviti prihodnjo spletno stran. Za tehnologijo polaganja šote je takšna, da je položena na isti dan, ko je bila kupljena ali čez dan. Bolj ko boste zamenjali izraz, bo šibkejši korenski sistem. Poleg tega morate s hrbtom pokrivati ​​celotno travo. Samo v tem primeru se travo enakomerno korenine in premaz bo popolnoma gladek.
  Polaganje video posnetkov

Korak 1 - Priprava mesta (korak 1/5)

Valjane trave ni mogoče shraniti več kot en dan, zato je treba spletno mesto pripraviti vnaprej. Zrahljajte rak in izravnajte podlago tako, da dobite gladko gladko površino. Odstranite korenine in kamne. V primeru težke gline je priporočljivo deponirati od enega do treh kubičnih metrov peska in enega do dveh kubičnih metrov komposta na 100 kvadratnih metrov. Bolj temeljito priprava, bolj gladko in bolj tudi travnik.
  Polaganje video posnetkov

Rastočo tehnologijo trate

Opozarjamo vas na dejstvo, da je zelo težko pridelovati kakovostno trate z lastnimi trate in da so možnosti za pridobitev kakovostnega izdelka ponavadi nič, ker je treba za to posebno drago opremo in spretnosti, ki imajo strokovnjake z izkušnjami v več kot desetih letih, uporabiti.

Izračunajte potrebno število zvitkov za spletno mesto

Za izračun, koliko morate kupiti trave zvitke, izmerite dolžino in širino prihodnje trate in pomnožite. Če je trate trdo, geometrično celo in brez cvetličnih gredic, se pomaknite na prejeto sliko 5%. Če so v travniku rabatki, gredice, steze itd., V bližini katerega je treba odrezati del trakov, je treba na površino dodati 10%, ker bo več odpadkov.
  Polaganje video posnetkov

Styling tehnologija DIY

Kako postaviti trate? Pred začetkom dela ocenite svoje sposobnosti in se pripravite na trdo delo. Dodajte dovolj časa, da uredite trate. Rezultat bo vreden truda.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty