środa, 27 grudnia 2017

Popravilo korakov na verandi

Popravilo zunanje verande

Veranda za hišo je narejena iz različnih materialov, kamna in opeke ter lesa ter betona in kovine. V skladu s tem je treba popraviti čisto posamično. Če razstavite verando po komponentah, potem v kateremkoli dizajnu obstajajo:

Tricks popravi konkretne korake

Bodite pozorni na to, da v raztopini ni zračnih mehurčkov, ki lahko pokvari stopnice, nato pa se celotno delo spusti v odtok. Betonska raztopina traja 10-12 dni v vročem vremenu, od časa do časa je treba zalivati ​​vodo, da se izognemo razpokanju stopnic. Ko je malta utrjena, je bolje, da površino sipate z ometom, odstranite opaž in obrišite preostale nepravilnosti.
  Popravilo korakov na verandi

Prednosti zaključenih armiranobetonskih stopnic

Kaj še so dobre pripravljene konkretne korake za verando, zato vam zagotavljajo enako velikost za vsak korak in homogenost betona, iz katerega so izdelani.
  Popravilo korakov na verandi

Značilnosti sodobnega klinkerja

Morda se zdi presenetljivo, toda klinker koraki so bili v starih časih. V teh dneh so uporabljali keramične prevleke pečene gline, ki so do danes ohranjene.
  Popravilo korakov na verandi

Priprava gradbišča

  • Obiščemo spletno stran na mestu prihodnje gradnje.
  • Označite podlago za podlago. Gradbeniki svetujejo, da postavi temelj pod verando enake globine kot za hišo.
  • Izkopali smo osnovno jamo za verando.

Značilnosti opeke ploščic za korake na ulici

Danes so najbolj priljubljeni zaključni materiali, ki se lahko uporabijo za oblaganje sten stavbe, stopnic, stopnic in platform, štejejo za granite in klinker plošče. Vendar pa je ta možnost veliko cenejša, enostavnejša za namestitev in ima številne nesporne prednosti, ki niso slabša od naravnega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty