środa, 27 grudnia 2017

Cisterna za mavčne plošče

  Cisterna za mavčne plošče

Vgradnja suhih zidov

Montaža mavčnih plošč je treba opraviti zelo previdno in natančno upoštevati tehnologijo. In to zahteva določene veščine, ki prihajajo z izkušnjami. Dejstvo je, da je na primer list, ki je fiksiran tudi z najmanjšim skeletom, lahko privedel do kršitve celovitosti šivov, videz razpok in deformacije celotne strukture.
  Cisterna za mavčne plošče

Faze gradnje stropnih konstrukcij

Pri pripravi ocene bo poveljnik izračunal natančno količino materiala, potrebnega za vgradnjo zgornje meje. Izkušeni izvajalec Yudu bo neodvisno kupil potrošni material po najboljši ceni. Ti stroški se plačajo ločeno in potrdijo s pregledi.
  Cisterna za mavčne plošče

4. Stenske obloge s suhim zidom

Da bi skrili pomembne nepravilnosti sten, skriti različne inženirske sisteme, s pomočjo mavčnih plošč uporabljajo stenske obloge. Tri najbolj znane načine za izvedbo obloge so: na leseni okvir, brez okvirja z listi iz suhih zidov in na okvir jeklenih perforiranih profilov.
  Cisterna za mavčne plošče

Dokončanje drywall Voronezh

Dezinfekcijo suhega zidu je boljša tako s finančnega kot tehnološkega vidika, saj je zunanji sloj kartona odlična osnova za vsak končni material: barvo, ozadje, dekorativni omet, keramične ploščice in zaključni kamen.
  Cisterna za mavčne plošče

Vgradnja mavčnih plošč na kovinski okvir.

Če je potrebno, zoniranje omejenega prostora majhnega stanovanja, pokončne mavčne plošče, ki ne predstavljajo nujno prazne stene, lahko pa so v obliki dekorativnih regalov z niše. Za konstrukcijo takšnih notranjih elementov naredite namestitev profilnega kovinskega okvirja, katerega moč zagotavlja stabilnost celotne konstrukcije. Oblikovani elementi mavčne plošče so izdelani posebej.
  Cisterna za mavčne plošče

Koliko stane mavčna plošča?

Če želite izračunati natančne stroške, priporočamo, da povabite čarovnika za komentiranje. V tem primeru boste poznali ne samo končno ceno za delo, temveč tudi od strokovnjaka prejeli seznam materialov, potrebnih za vgradnjo zgornje meje mavčnih plošč.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty