środa, 27 grudnia 2017

Stolpni opaž z lastnimi rokami

  Stolpni opaž z lastnimi rokami

Alternativa

Lahko samostojno izdelujete in oblikujete karton. Ampak, ker je na voljo le navaden karton, da bi ga okrepili, boste morali uporabiti dodatno kovinsko ojačitveno mrežo ali leseni okvir.
  Stolpni opaž z lastnimi rokami

Okovje z žlebičastim vijakom za kvadratne stebre - namestitev in lastnosti uporabe

Univerzalno oplaščenje z žarki lahko uporabimo tako za gradnjo sten različnih debelin kot tudi za kolone različnih konfiguracij (kvadratnih, pravokotnih, okroglih). Zagotavlja visoko kakovost površin in skladnost z določenimi parametri. Namestitev opažev za to vrsto stolpca ne zahteva uporabe težkih strojev in se izvaja na naslednji način:

Kaj je dober opažni papir za stolpce

Omogoča gradnjo struktur krožnega prereza. Načelo delovanja - trakovi iz polietilena, aluminijaste folije in papirja so medsebojno naviti, nato zlepljeni skupaj in laminirani. Po strjevanju je oporo pripravljeno za prelivanje malte. Po dveh dneh ga je mogoče razstaviti z vgrajeno zadrgo.
  Stolpni opaž z lastnimi rokami

Stebriček in steno

Kovinski opaž je izdelan iz kovinskih ščitov in lesenih neinventnih opažev. Kovinski ščiti zahtevane velikosti so predhodno sestavljeni v blokke z obliko L ​​s pomočjo montažnih kotov, iz katerih je zaključen spodnji blok opažev. Bloke v delovnem položaju L so povezani z vzmetnimi sponkami, ki omogočajo hitri priključek polovičnih blokov. Pri vgradnji lamelnih stebrov je predvideno dodatno pritrjevanje z ovratnikom. Objemke zaznajo vodoravni tlak mešanice in s tem zaščitijo ščite pred deformacijo. Vpetje sponk se poveže z vrtenjem, kar jim omogoča hitro namestitev in odstranitev.
  Stolpni opaž z lastnimi rokami

Zakaj v gradbeništvu ne more storiti brez oplaščenja?

Opaž - oblika, potrebna za betonske in armiranobetonske materiale, ki igrajo ključno vlogo, saj pomaga pri uresničevanju oblikovnih idej in visokokakovostnosti izvedbo gradnje stolpcev. Lepota in praktičnost prihodnjega stolpca je neposredno odvisna od natančnosti sestavljanja konstrukcije, zato graditelji vztrajajo pri postavitvi konstrukcije na kraju samem.

Video: samostojni monolitni stebri 300x300 / do-it-yourself monolitne opažne stebre

Za gradnjo monolitnih stebrov obstaja dve možni opažni opremi. Komplet oplemenitenja stebra lahko sestavite iz univerzalnih ščitov ali linearnih ščitov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty