czwartek, 28 grudnia 2017

Polkrog v betonalni verandi

  Polkrog v betonalni verandi

Soočanje s betonsko verando

Torej so bila zaključena dela za betoniranje na verandi in odstranitev opažev. Kako ustvariti estetski rezultat? Beton - sam material ni posebej privlačen. Zato se mora lestev soočiti. V ta namen lahko uporabite ploščice, porcelan, umetni ali naravni kamen.
  Polkrog v betonalni verandi

Izračun tere s okroglimi koraki

Pri domačih izračunih se domači obrtniki soočajo z enakimi zahtevami, kot veljajo za navadne stopnice, saj je v približnem primeru veranda šteje kot velika stopniška konstrukcija s 3-5 stopnicami. Hkrati je treba upoštevati optimalne velikosti plasti.
  Polkrog v betonalni verandi

Priporočila o izbiri s katerimi se soočajo materiali in njihovo namestitev

Bolje je, da popravite verande: ploščice ali tlakovanje ploščice?

Trdne plošče za verando so cenejša možnost. Z predstavljivostjo ni manjša od ploščic. Ulično verando se lahko zaključi z zelo preprostimi in vzorčnimi ali reliefnimi ploščicami iz betona in drugih materialov.
  Polkrog v betonalni verandi

Vrste in elementi objektov

Najprej začnimo z dejstvom, da ni omejitev glede velikosti in oblike poršic. Lahko so pravokotne, polkrožne, pol-ovalne, poligonalne, kotne in podobno. Vse, kot vedno, je odvisno od preferenc okusa gostitelja.
  Polkrog v betonalni verandi

Kovinska konstrukcijska veranda

Veranda, ki je izdelana iz kovine, velja za eno od svojih trajnih struktur. Ne bo in ne rjavi. Z ustreznim delovanjem kovinske konstrukcije niso deformirane, po teži so precej lahke in ni potrebe po postavitvi kapitalske osnove. Še posebej čudovito izgleda veranda iz kovane kovine.
  Polkrog v betonalni verandi

Vgradnja lesenih stopnic

Ker je lesena veranda razširitev hiše, potrebuje svojo osnovo. Osnova je, da se ga lahko vključi v projekt hiše na začetku ali da jo naredi kasneje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty