środa, 27 grudnia 2017

Opečne hiše na ključ

  Opečne hiše na ključ

Opečne hiše na ključ

Državna hiša trajnega in časovno preizkušenega materiala skrbno varuje vašo družino pred vremenskimi vplivi za ducat let. Zahvaljujoč vsestranskosti in praktičnosti opeke vam omogočajo, da izvedete vse modele oblikovalca in zgradite samo tako hišo, ki ste jo vedno želeli, in funkcionalne lastnosti materiala, kot so odpornost proti zmrzovanju, hrupna izolacija, prijaznost do okolja in požarna varnost, bo hišo varno, toplo in tiho.

Gradnja ključnih opečnih hiš iz podjetja Unix Stroy

Gradnja koče ali kmečke hiše se začne z rešitvijo več pomembnih vprašanj - posnetka stavbe, števila nadstropij, pa tudi izbira osnovnega gradiva, iz katerega bo stavba zgrajena. Že več stoletij do danes so glavne vrste stanovanj opečne hiše. Unix Stroy ponuja čudovite in vzdržljive opečne hiše na ključ za pripravljene standardne projekte ali individualno zasnovo.
  Opečne hiše na ključ

Gradnja hiš iz opeke

Cene za opečne hiše so bile vedno in ostajajo nekoliko višje, v primerjavi z drugimi materiali za gradnjo primestnih stavb. Razlog za to je predvsem dejstvo, da je gradnja opečne hiše labirljiv proces, vendar na koncu kupec dobi močno in zanesljivo hišo z odličnimi estetskimi in operativnimi lastnostmi.
  Opečne hiše na ključ

Gradnja hiš iz ključa opeke

Danes je opeka najbolj priljubljen gradbeni material, ki se uporablja pri gradnji nizke gradnje. Razlog za to priljubljenost je precej preprost: nove vrste opek različnih oblik in barv se sistematično pojavljajo na trgu gradbenih materialov. Ta material je na voljo v vseh pogledih, poleg tega pa vam omogoča, da uresničite najbolj drzne ideje oblikovanja.
  Opečne hiše na ključ

Stroški gradnje opečnatih hišic

Opečne hiše so cenejša od lesenih in pene betonskih hiš, čeprav se investicije v gradbeništvo izplačujejo zaradi vzdržljivosti koče. Celotni stroški izgradnje hiše opečnih zidakov so odvisni od vrste in količine uporabljenih materialov:
  Opečne hiše na ključ

Opečne hiše na ključ

Gradnja hiš iz opeke, zelo težka in odgovorna vrsta dela. To se zavedamo in to zelo resno obravnavamo. Zato so opečne hiše, ki so bile zgrajene pod našim Markom, že deset let stale in več ducat bo ostalo v prostem teku.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty