sobota, 30 grudnia 2017

Poiščite ceno apartmaja

  Poiščite ceno apartmaja

Zvezni nepremičninski portal Domofond.ru je uvedel spletno storitev vrednotenja stanovanj po vsej Rusiji. Če želite izvedeti približno ceno, za katero lahko prodate ali najamete stanovanje, bo trajalo le dve minuti.

  Poiščite ceno apartmaja

Ocena tržne vrednosti stanovanja v Moskvi

Kako oceniti doma?

Tržna vrednost je pomemben dejavnik za vsako osebo, ki želi prodati ali kupiti novo nepremičnino. Konec koncev, vsi ne želimo narediti napak v izračunih, saj so stroški takih opustitev odvisni od dodatnih stroškov. V takem primeru je lahko najboljša rešitev kalkulator nepremičnin. Če se odločite za prodajo ali nakup nepremičnine, se morate zavedati svoje tržne vrednosti, da bi se izognili napaki pri izbiri.
  Poiščite ceno apartmaja

Pogledamo na spletno mesto Rosreestra

Da bi ugotovili katastrsko vrednost za stanovanje na mestu Rosreestr, je treba v iskanju vnesti naslov, na strani pa bodo prikazane razpoložljive referenčne informacije. Težava je v tem, da obrazec za vnos naslova na spletno mesto Rosreestr ni primeren, ker ima veliko polj in ne vedno, da lahko obiskovalci pravilno izpolnijo naslov in oblikujejo zahtevo. Mi v pošti in v komentarjih nenehno pišemo o tem.
  Poiščite ceno apartmaja

Kalkulatorji stroškov nepremičnin v Moskvi na spletu

  • Cena na apartma
  • Delež stroškov v stanovanju
  • Stroški gradnje
  • Cena sobe
  • Stroški najema pisarniških prostorov
  • Dodatni materiali

  Poiščite ceno apartmaja

Ugotovite katastrsko vrednost katastrske številke

Če poznate katastrsko številko nepremičnine, je dovolj, da ga vnesete v ustrezno vrstico obrazca in dobite podatke o katastrski vrednosti nepremičnine.
  Poiščite ceno apartmaja

Kalkulator stanovanj

Če želite prodati ali kupiti stanovanje, boste zagotovo našli vprašanje, kako določiti njegovo vrednost. Kako pa veste, koliko stanovanja lahko stane ali, nasprotno, stanovanje, ki ga potrebujete?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty