czwartek, 28 grudnia 2017

Popravilo strehe kot pravilno

  Popravilo strehe kot pravilno

Popravite trussing sistem

Celotna streha se drži na ramenih nogah, prevzamejo breme moči snega, dežja in vetra ter seveda težo strešnega materiala. In če so špirovci poškodovani, potem ne smete oklevajte. Problem je treba takoj rešiti.
  Popravilo strehe kot pravilno

Popravilo strešnikov ↑

Ploščo se že več stoletij nanese na napravo, ki pokriva zgradbe. Moderna ploščica je izdelana ne le iz keramike: obstaja več drugih vrst tega materiala. Kljub visoki stopnji zanesljivosti posamezni elementi včasih ne uspejo iz različnih razlogov. Poškodovano ploščo je treba zamenjati, za kar je treba najprej odstraniti.
  Popravilo strehe kot pravilno

Vrste popravil strehe ↑

Odvisno od obdobja delovanja kovinske strehe in narave poškodb strešne konstrukcije se izvajajo popravila ali večja popravila strehe. Vzdrževalna dela se izvajajo, ko se odkrijejo lokalne napake, ki ne zahtevajo velikih izdatkov finančnih sredstev. Čim prej je mogoče ugotoviti škodo in jo popraviti, manjša škoda se naredi na strešni konstrukciji in hiši kot celoti.
  Popravilo strehe kot pravilno

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.
  Popravilo strehe kot pravilno

Pregled strehe za odkrivanje napak

Tudi če se na prvi pogled zdi, da je streha v dobrem stanju, je treba občasno opraviti rutinski pregled, da odkrije morebitne okvare ali poškodbe. Te vključujejo:
  Popravilo strehe kot pravilno

Postavitev skrilavca brez odmika

V tem primeru varčujete strešni material. Vendar pa je to, da je sam, precej težko. Pri izvedbi zlaganja na ta način so koti razrezani za širino valov in višine 120-140 mm. Za polaganje elementov premaza od leve proti desni, je treba spodnje kotičke vsake zgornje vrstice odrezati s strani, ki pokriva prejšnji list skrilavca, položen vodoravno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty