środa, 27 grudnia 2017

Zidna opeka pod palicami

  Zidna opeka pod palicami

Soočiti se s svojim

To je precej zamuden proces, ki zahteva sodelovanje dveh zidarjev. Pomočnik bo potreben za predložitev materialov in izvedbo vezave. Polaganje opeke na domu se začne s pripravljalnimi ukrepi:
  Zidna opeka pod palicami

Pravila delovanja

Treba je omeniti, da je opeka, ki je opečena z opeko, ena najtežjih in zamudnih, med katerimi je potrebna velika pozornost in posebna natančnost. Če je obseg vašega dela velik, ga verjetno ne boste sami obvladali. Zato boste potrebovali prijatelja, ki bo pomagal pri delu. V bistvu je zidan obrazni kamen izdelan z izgradnjo prostora.

Kako postaviti obrnjeno opeko

Začetek polaganja opečenih zidakov sestoji iz priprave površine in mešanja plastične raztopine. Pripravljene raztopine in mešanice za polaganje opek, lahko kupite v skoraj vsaki specializirani trgovini. Da bi povečali oprijem in povečali zanesljivost spajanja opek z drugimi, pred polaganjem opeke navlažite z vodo.
  Zidna opeka pod palicami

Soočanje s fasado hiše, polaganje opeke pod predlogo

Soočanje s fasado hiše z opeko fagus je drugačen od zidov, ki se uporabljajo pri uporabi običajnih opečnih opek.
  Zidna opeka pod palicami

Nekatere značilnosti procesa

Sam postopek obloge je najbolj učinkovit, da se začne z oblikovanjem vogalov. Za vsakega od njih se dvigne 5-6 vrstic, nato pa se vrvi med njimi raztegnejo, preostale opeke se izravnajo nad njim. Pri približevanju odprtin oken in vrat ni treba prekinjati vrstice in material je najboljši, da se oblikuje pravilen vzorec nad samimi odprtinami. Nekaj ​​vrstic spodaj je mogoče okrepiti s posebno tanko mrežo iz kovine. Postopek ojačitve ne povzroča posebnih težav.
  Zidna opeka pod palicami

Idealna estetika: polaganje opek za spajanje

Tradicionalna rdeča opeka je praktična in precej proračuna, vendar nima estetike in sijaja. Zato je idealno primeren za gradnjo nosilnih sten, za dokončanje fasade pa se uporablja dekorativni zid. Opečne opeke (keramika, klinker) dajejo fasadi eleganten videz in temeljito ščitijo pred vremenskimi vplivi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty