środa, 7 lutego 2018

Mavčna plošča Cena

  Mavčna plošča Cena

Vrste suhih zidov in obsega

Drywall je list, ki je sestavljen iz dveh slojev kartona, med katerimi je utrjen omet z polnili. Standardne velikosti listov:
  Mavčna plošča Cena
  Mavčna plošča Cena

Dokončanje drywall Voronezh

Dezinfekcijo suhega zidu je boljša tako s finančnega kot tehnološkega vidika, saj je zunanji sloj kartona odlična osnova za vsak končni material: barvo, ozadje, dekorativni omet, keramične ploščice in zaključni kamen.

Vgradnja mavčnih plošč in notranja dekoracija lesenih hiš s mavčnimi ploščami

Pred montažo sten, predelnih sten in lokov je potrebno postaviti okvir za montažo mavčne plošče. Priročen način za izdelavo okvirja je uporaba kovinskega profila, ki je z vijačnikom privijačen na steno z vijaki.
  Mavčna plošča Cena

Montiramo liste za mavčne plošče

Preden začnete namestitev suhih zidov, je treba določiti lokacije vtičnic in stikal ter izdelati ožičenje. Točke, kjer nameravate namestiti stikalo, označite na steni. Kasneje pred njimi bodo narejeni kosi v GCR. V nobenem primeru ne vodite žic znotraj profila, saj bodo v prihodnosti vijaki tukaj priviti.
  Mavčna plošča Cena

Vgradnja suhih zidov

Montaža mavčnih plošč je treba opraviti zelo previdno in natančno upoštevati tehnologijo. In to zahteva določene veščine, ki prihajajo z izkušnjami. Dejstvo je, da je na primer list, ki je fiksiran tudi z najmanjšim skeletom, lahko privedel do kršitve celovitosti šivov, videz razpok in deformacije celotne strukture.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty