wtorek, 6 lutego 2018

Mavec zasebne hiše

  Mavec zasebne hiše

Zidna dekoracija - suhi zid, montaža lepila

Vrsta namestitve omogoča izogibanje praznovernosti, vendar je bolj zapletena in zahteva določene veščine. Prednosti so ponovno prisotne: čistost in hitrost procesa. Ta vrsta suhomontažne instalacije "ne maram" zelo ukrivljenih sten in, čeprav je taka namestitev možna - zahteva veliko prekoračitev lepilnega materiala, medtem ko je montirana na profil, cena podporne strukture ni odvisna od osnovnih napak.
  Mavec zasebne hiše

Tehnologija nanašanja ometa za "mokre" fasade

  • Mojstri pripravijo bazo.
  • Montirajte osnovni profil za namestitev prve vrste izolacije.
  • Spoji ploščo toplotnoizolacijskega materiala. Namestitev se izvede s premikom navpičnih spojev.
Nasvet! Bolje je uporabljati bazalt mineralne volne za hišno izolacijo. Polyfoam je cenejši material, vendar se talini ob izpostavitvi požaru. Mineralna volna ne gorijo, njene značilnosti zvočne in toplotne izolacije pa so višje od tistih iz ekspandiranega polistirena.

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, kot tudi odvečne lise in madeže. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Mavec zasebne hiše

Popravila kozmetičnih ali večjih?

Preden začnete popravljati fasado, je treba določiti obseg njegove (fasadne) poškodbe, odvisno od tega, katera dela lahko imajo kompleksen ali kozmetični značaj. Seveda je druga možnost videti bolj priporočljiva, in to je logično, ker Ne zagotavlja obsežnih stroškov dela in financiranja.
  Mavec zasebne hiše

Tehnologija ometa

1. Potem, ko je bolje določiti omet stene, nadaljujte neposredno z ometom. Začetna stopnja vključuje pripravo površine. Stene, umazanija in prah se odstranijo iz sten; odpraviti znatne pomanjkljivosti (velike razpoke, jaške, mehanske poškodbe). Da bi izboljšali oprijem pene betona, betonskega betona, beton obdelamo z globokim penetracijskim premazom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty