piątek, 9 lutego 2018

Snip javne kopalnice

  Snip javne kopalnice

Gradbene norme in pravila SNiP 30-02-97 "Načrtovanje in razvoj območij vrtnarskih združenj državljanov, zgradb in objektov".

Sprejeto in uvedeno z odločbo Gosstroy of Russia z dne 10. septembra 1997 N 18-51
  Snip javne kopalnice

2. NAMESTITEV JAVNIH KUHINJSKIH PODJETIJ V SISTEMU URBANSKIH (VELJAVNIH) GOSPODARSTEV IN SPLOŠNEGA NAČRTA OBMOČJA

2.1. Postavitev javno dostopnih podjetij v razvojni sistem mesta, vasi, naselja, njihove velikosti (zmogljivosti) in specializacije (vrste) je treba določiti na podlagi predhodno pripravljenih načrtov (načrtov) za namestitev javnih gostinskih podjetij (v povezavi z mrežo gospodarskih in kulturnih podjetij). destinacija) pri razvoju glavnih načrtov mest, ob upoštevanju tako nove gradnje in rekonstrukcije obstoječih podjetij kot tudi možnosti ponovne specializacije.
  Snip javne kopalnice

Zahteve za razporeditev kopalnic za invalide ↑

Prav tako je pomembno vedeti velikost sanitarij v javnih zgradbah, ki jih pogosto uporabljajo invalidi. Ta pravila določi tudi SNiP:
  Snip javne kopalnice

Najmanjše velikosti WC

Kopalnice in stranišča v apartmajih različnih velikosti in hiš različnih tipov se razlikujejo po velikosti in konfiguraciji. Določa minimalno velikost WCS (polno ime "Sanitarni standardi in pravila") za stanovanjske prostore.
  Snip javne kopalnice

2. ZEMLJIŠČA (TERITORIJA)

2.1. Na gradbišču je pokritost s cestami izdelana v skladu z zahtevami SNiP 2.05.02-85, ki se nanašajo na cestna oblačila kapitala ali lahkega tipa.
  Snip javne kopalnice

4. Naprava zvočno izolirana in betonska podlaga.

A. Zvočna izolacijska plast peska.

OPOMBA: Zvočno izolacijsko plast peska (slika 8, POS.3) je razporejena enakomerno razpršena (suha do 2% ) drobnozrnatega peska brez gline nečistoč, debeline 60 mm (v stisnjenem stanju). Za povečanje stopnje zbijanja se pesek navlaži do 7... 10% in stisne z ročnim valjem, ki ščiti izolacijski sloj pred poškodbami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty