piątek, 9 lutego 2018

Domača osnovna cena

  Domača osnovna cena

3. Prodajna naprava 300 mm.

Klesan kamen bomo uporabili granitno frakcijo 20..40, lahko seveda apnenec, vendar je zelo občutljiv na vlago in podtalnico. Menimo, da je temelj za nas, zato je bolje razmisliti o dobrem materialu.

Dodatni parametri, ki povečujejo stroške izgradnje temeljev

  • Oddaljenost in nedostopnost gradbišča.
  • Težki teren.
  • Plitvo pojavljanje podzemne vode.
  • Kletna dvigala in kletna oprema.

Stroški fundacije traku f1

Koliko stane za zapolnitev temelja

Gradnja hiše ni le trdo delo, ampak tudi odgovorno. Še posebej pomembno je, da začnemo pravilno: postaviti zanesljivo podlago za stavbo - njeno temelje. Popravljanje napak na tej stopnji bo predrago, zato, če niste prepričani v svoje sposobnosti in so bolj nagnjeni k duševnemu delovanju kot na fizično delo - vprašanje, kako narediti temelje s svojimi rokami, se premaknite in razmislite bolje koliko stane za izpolnitev fundacije na ključ s pomočjo posebej usposobljenih ljudi.
  Domača osnovna cena

Zahteve glede fundacije

Temelj mora vzeti težo hiše in jo enakomerno porazdeliti na površje zemlje. Poleg tega ščiti strukturo pred vlago in podtalnico. Prvič, njegova moč določi njegova globina. Ta indikator je neposredno povezan z globino zamrzovanja tal in mora ustrezati vrsti tal.
  Domača osnovna cena

SPOZNAJ O OSNOVAH

Gradnja temeljev zasebne hiše je ena najpomembnejših faz gradnje. Navsezadnje je konstrukcijska moč odvisna od konstrukcije temeljev in ne samo moči - celotna usoda hiše je neposredno odvisna od konstrukcije temeljev. Seveda, da bi pravilno postavili temelje, potrebujete posebno konstrukcijsko in tehnično znanje ter skladnost gradbenih pravil in norm (Gradbene norme in pravila) med gradnjo.
  Domača osnovna cena

Gradnja temeljev trakov

Če nameravate zgraditi lesno hišo ali kopel, boste potrebovali trakom temeljen 300 mm široko, in tisti, ki nameravate zgraditi dvonadstropno hišo iz bara ali hišne hlodovnice, bodo potrebovali močnejši trakovi temeljev 400 mm. Tako je večja obremenitev, ki jo ustvari hiša, bolj robusten trak mora biti plitvo pokopan temelj. Ob nas, ste lahko prepričani, da bo upoštevana tehnologija izvajanja vseh faz dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty