niedziela, 4 lutego 2018

Zasebni hišni stroški

Stroški razsvetljave v zasebni hiši

Če v svoje hiše v svoji hiši postavite varčne žarnice s povprečno močjo 13-15 vatov, ki je enakovredna žarnici z močjo 75 W, bodo vaši stroški za razsvetljavo hiše v razumnih mejah.
  Zasebni hišni stroški

Stroški gradnje hiše

Danes obstaja veliko število podjetij, ki ponujajo gradnjo hiše na vaši spletni strani v najkrajšem možnem času in po najnižji ceni. Analiza ruskega trga je pokazala, da je v povprečju cena majhne hiše (enostranski, z osnovo 10x10 m.) 620-650 tisoč rubljev. Nizka cena je le razlog, da privabimo stranko in jo spodbudimo k povprečni tržni ceni takšne strukture, ki je 1.250.000-1.500.000 p.
  Zasebni hišni stroški

Zasebna hiša ali stanovanje?

Razmislite o navadni družini treh do štirih oseb. Naj bo starši z otroki ali eno družino, ni pomembno. Kje živijo bolje - v stanovanju ali v zasebni hiši?
  Zasebni hišni stroški

Kaj je donosnejše za uporabo? Plin ali elektrika?

Skoraj nemogoče je natančno izračunati porabo goriva v denarnem smislu, ker kotel nikoli ne deluje v polni kapaciteti, je to posledica dejstva, da kotel vzdržuje zahtevano temperaturo v prostoru, oziroma na to vplivajo številni dejavniki debeline stene, vrsta izolacije hiše in nastavljena temperatura.
  Zasebni hišni stroški

Ni draga hiša ne sme biti:

  • Zelo majhna. Njegova velikost mora ustrezati potrebam vaše družine.
  • Neprijetno. Morati se soočiti z življenjskim slogom vaše družine.
  • Nizka kakovost. Uporabite lahko cenejše, vendar dobre tradicionalne rešitve. Te rešitve so praviloma lažje izvajati.

Kaj lahko shranite

1. Veliko lahko prihranite tako, da izberete hišni projekt, ki mora imeti stroškovno učinkovite rešitve za načrtovanje in strukturne elemente hiše.
  Zasebni hišni stroški

Stanovanje ali hiša: kaj je ceneje

V večini primerov bo nakup stanovanja cenejši od nakupa hiše. Toda vprašanje je precej sporno, saj so stanovanja, kot so hiše, drugačna. Vse je odvisno od območja, območja lokacije, popravila itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty