środa, 7 lutego 2018

Večstopenjski parkirni načrt

  Večstopenjski parkirni načrt

Kaj morate odpreti svoje parkirišče

Prvi korak je oceniti stanje ponudbe in povpraševanja. Projekt parkiranja bi moral začeti z iskanjem območja za parkiranje. Za to potrebujete določeno obdobje za raziskovanje območja, koliko parkiranih vozil je tam.

Obseg storitev in ciljno občinstvo

Ciljna publika - lastniki vozil, ki nimajo svoje garaže, in ki ne želijo zapustiti svojega avtomobila pod okni hiše. Dohodek je povprečen in nadpovprečen.
  Večstopenjski parkirni načrt

Gradbeni materiali

Vse konstrukcije in materiali, iz katerih je parkirano, morajo biti odporne na učinke škodljivih vibracij, izpušnih plinov in naftnih derivatov. Stavba naj bi zagotovila večjo varnost za kupce, vozila in operativno osebje.
  Večstopenjski parkirni načrt

Sorte parkirnih mest

Parkiranje je lahko nadzemno ali podzemno, enojno ali večstanovito, zaprto ali odprto. Najpogostejša plačana odprta parkirišča v naši državi. Z vidika novinskega podjetnika so tudi najbolj donosni, saj zahtevajo najmanj začetnih naložb.

Stroški odpiranja parkirišča

Dala vam bom vzorec seznama glavnih finančnih stroškov odpiranja parkirišča. Finančnih izračunov ne bomo izvedli, kajti vse je odvisno od regije, vrste parkiranja in številnih drugih nianse, ki bodo bistveno vplivale na njegovo vrednost.
  Večstopenjski parkirni načrt

Prednosti in slabosti poslovanja

Glavna prednost odpiranja parkirišča je enkratna naložba. To pomeni, da ste porabili za organizacijo tega podjetja, potem boste morali vlagati denar le v plačo zaposlenih in malo porabiti za vzdrževanje ozemlja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty