niedziela, 4 lutego 2018

Fleksibilna cena ploščic

  Fleksibilna cena ploščic

Prednosti skodle

Streha hiše bi jo morala zaščititi pred padavinami in videti lepo. Mehke ploščice, ki imajo številne prednosti, se spopadajo s takšnimi nalogami.
  Fleksibilna cena ploščic

Streha, prekrita z mehkimi ploščicami

Bitumenska strešna kritina je zelo priljubljena na trgu strešnih materialov. Je vodoodporen, odporen proti koroziji, oksidaciji in zagotavlja odlično zvočno izolacijo. Vsako leto je vedno več ljudi, ki želijo kupiti skodle na domačem trgu.
  Fleksibilna cena ploščic

Stroški mehke strehe

Stroški mehke strehe so običajno višji od večine strešnih materialov. Cena mehke strehe je sestavljena iz stroškov samega strešnika, preproge za podlogo in dodatnih elementov (aeratorji, palice za zavese in tračne ploščice itd.), Potrebne za pravilno namestitev. Poleg tega bo za pridobitev trdne in enakomerne površine še vedno potrebna plošča OSP-3 ali vezan les FSF, kar pomeni približno 20-30% stroškov prvotnega nabora. Rezultat tega je, da je cena strešne skodelice, za katero je na primer 350 r / m2, skoraj dvakrat dražja od samega strešnika - 700 r / m2.
  Fleksibilna cena ploščic

Struktura mehkih streh

Osnova skodle je steklena vlakna. Material je trpežen, lahko prenese znatno natezno obremenitev. Steklena vlakna so impregnirana s modificiranim bitumenom, kar daje skodljem dodatno elastičnost in moč. Bazalna drobtina se nanese na zunanjo površino. Spodnji sloj je bitumen, praviloma samolepilni.
  Fleksibilna cena ploščic

Naprava in prednosti skodle

Prilagodljiva ploščica je sestavljena iz več plasti, katere skupna debelina je 3 mm. Zgornja plast vsebuje kamne, kar daje materialu dodatno moč in jo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Osnova materiala je steklena vlakna.

Plastna sestava skodelic

Sodobni proizvajalci skodle ponujajo različne vrste izdelkov, ki se razlikujejo po obliki, barvi, lastnostih in ceni. Vendar pa je ne glede na to struktura in sestava vseh vrst mehkih streh enak.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty