poniedziałek, 5 lutego 2018

Drsna osnova

  Drsna osnova

Sestava raztopine za dekorativni omet plaster.

Samo kuhanje.

Standardna ometna malta - cement in pesek v razmerju 1 / 100th cementa (za m500 - 1: 5). Mavec pod stropom se izvede v skladu s standardno tehnologijo, sprejeto za navadne mavčne obloge.

Priprava ometov

Kletni del stavbe ni le podaljšan osnovni monolit, temveč tudi različne superstrukturirane strukture iz drugih materialov (blok pene, opeke itd.). Pri vsaki različici osnove se pripravljalne dejavnosti razlikujejo.
  Drsna osnova

Mavec in barvanje osnove z lastnimi rokami

Najpreprostejši in najpogostejši zaključek kleti je uporaba raztopine ometa, ki ji sledi slikanje.
  Drsna osnova

Materiali za ometanje

Cementna malta

Zelo enostaven način privlačnega pogleda na stene stavbe je omet kleti s cementno malto z nadaljnjim slikanjem. Glavne prednosti te metode dokončanja kleti v koči so nizka cena in poraba materiala, pa tudi učinkovitost in enostavnost dela.

Vrste in značilnosti dekorativnega ometa za zaključek kleti

Vsak dekorativni omet sestavljajo vezivo, polnilo in različni dodatki, ki izboljšujejo adhezivnost in lastnosti delovanja - hidrofobna, antiseptična itd. Glede na vrsto redčenja ometa temeljijo na topilih in v vodi topnih. Med drugim so tipi fasad in notranjosti, prvi so primerni samo za delo na prostem.
  Drsna osnova

Kako ometi osnove?

Treba je obravnavati ometanje zunanjih sten s posebnim znanjem in notranjimi. Ne bo nobenih kiti in ozadij, ki bi lahko prikrili napake, ki so ostali po delu. Od mojstra bo zahteval, da uporabi rešitev popolne konsistence več najtanjših plasti. Ko naredimo omet podstavek, bo potrebna posebna tehnologija dela:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty