piątek, 9 lutego 2018

Zidna cementna zidna stena

  Zidna cementna zidna stena

Splošna pravila za polaganje kamna.

Označite površino (vodoravno). Označevanje površine je potrebno, da bi imeli idejo o tem, kako naj bo kamen nameščen, kjer je potrebno prileganje povezovalnih elementov. V procesu vgradnje to pripomore k zmanjšanju števila in koncentracije žaganih kamnov na mestih, kjer se elementi zidakov mejijo drug proti drugemu.
  Zidna cementna zidna stena

Dobičkonosnost proizvodnje zidnih kamnov

Pomembnost tega gradbenega materiala je kombinacija majhne teže z visoko trdnostjo, kar omogoča postavitev nizko-dvigne stavbe (največ tri nadstropja) brez uporabe zapletene dvižne opreme. Prihranki niso samo zaradi odsotnosti drage opreme. Za polaganje se uporablja zelo majhna malta, volumen enega stenskega kamna doseže velikost 8 opek. Takšni kamni so bili uporabljeni pri gradnji obeh nosilnih zunanjih sten in predelnih sten med prostori. Stenski kamni se uporabljajo v monolitnih armiranobetonskih konstrukcijah (polnjenje okvirja). Gradijo hiše, garaže, gospodarske prostore.
  Zidna cementna zidna stena

Materiali za izdelavo brizgalnega blata

Standardna rešitev za izdelavo stenskega kamna vključuje takšne mešanice, materiale in snovi, kot so žlindra, premogovni pepel, odpadki iz plavžne peči in peči na odprtem ognju. Toda v praksi je prisotnost takih komponent neobvezna - najpogosteje uporabljajo polnilo, ki je v regiji najpogostejše. Na primer: perlit, gramoz, drobljen kamen, apnenec, ekspandirana glina, žagovina, pesek in gramoz.
  Zidna cementna zidna stena

Žlindro kamen: kako zgraditi hišo hitro in poceni?

Gradnja hiše praviloma praviloma zahteva znatne materialne naložbe, večinoma za materiale za stene in za plačilo za delo strokovne brigade. Ali obstaja gradbeno gradivo, ki ga lahko naredite doma in sami zgradite stene hiše? Strokovnjaki priporočajo, da pazite na blok blata.
  Zidna cementna zidna stena

Soočanje z zidovi hiše betonskih blokov

Soočanje z zidovi hiše, da bi ustvarili zaščitno-dekorativni premaz fasade, lahko na različne načine naredimo, tako kot druge stene kamnitih materialov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty