środa, 7 lutego 2018

Počitniški projekti

  Počitniški projekti

Pripravljeni projekti hiš iz "A1-Dom"

Naš katalog predstavlja kočaste projekte, ki združujejo funkcionalnost, ergonomijo, visoko raven udobja in elegantne sodobne rešitve.
  Počitniški projekti

Projekti hiš in vikend

Izbira projekta za hišo, koča je pomemben korak. V tem poglavju je priložnost, da se ne seznanite samo s pripravljenimi hišnimi projekti, temveč tudi razpravljate o posameznih projektih. Prav tako lahko postavljate vprašanja o arhitekturnem oblikovanju.

Gradnja hiš in vikend

BENPAN je tehnologija, zasnovana za gradnjo hiše v vsakem letnem času. Garnitura armiranobetonskih rebrastih plošč BENPAN je v skladu s projektom oblikovana v tovarni, kar omogoča visoko arhitekturno raznolikost in edinstvenost vsake hiše. Tudi pri gradnji hiše ali koče v skladu s standardnim dizajnom, bo vsaka hiša edinstvena, saj vam tehnologija omogoča, da hitro zgradite osnovno hišo - temelj, stene in tla - in jo nato s pomočjo fasadne dekoracije dekorirate po svoji volji.
  Počitniški projekti

Priljubljene vrste hišnih in kočinskih projektov

Vsak od nas želi živeti v prijetni udobni hiši, ki bo z izrednim "poudarkom" izstopa iz sosednjih stavb. Hkrati je dodeljeni proračun pogosto omejen na določen znesek. Da bi našli optimalno ravnotežje med stroški gradnje programa in vašimi željami, smo pripravili impresiven izbor že pripravljenih projektov hiš in hiš.

Nakup standardnih projektov hiš in vikend Masters.ru

Projekti smo izvedli za ljudi, ki načrtujejo gradnjo lastne hiše. Na spletni strani boste našli že pripravljene projekte državnih hiš, razdeljenih v kategorije: več kot 370 projektov opečnih hiš, več kot 170 projektov hiš iz gaziranega betona in pene betona, več kot 110 projektov hiš iz lesa in hlodov ter več kot 10 projektov hiše. Izberi kaj.
  Počitniški projekti

LESENA KOTTAZA V SLOVENIJI

Počitniška hiša iz profiliranega lesa 2017 zgrajen visokokakovosten projekt zimskega gozda, skupna površina 80m.kv., 4 sobe, kuhinja, dnevna soba, kopalnica, tuš, ognjišče, ogrevana tla, kovinska streha, PVC okna Salamander, avtonomna kanalizacija, vrtina

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty