wtorek, 6 lutego 2018

Ocena popravila družbe v Moskvi 2016

  Ocena popravila družbe v Moskvi 2016

Pravilno načrtovanje prenove stanovanja

Po nakupu stanovanja so mnogi prisiljeni razmišljati o tem, kako zdaj preoblikovati svoje prostore v skladu z lastnimi zamislimi o udobnosti, udobju in udobju. In to velja ne samo za stanovanja, kupljena na sekundarnem trgu, temveč tudi stanovanja v novih stavbah. V prvem primeru je glavna gonilna sila...
  Ocena popravila družbe v Moskvi 2016

Vrste popravil in gradbenih del, ki jih izvajajo izvajalci

Zahvaljujoč profesionalnemu pristopu in storitvi, se z dobrimi opremami in orodji, zanesljivimi in izkušenimi strokovnjaki ukvarjajo s popravili stanovanj katere koli kompleksnosti.
  Ocena popravila družbe v Moskvi 2016

O razstavi

Razstavljavci imajo priložnost ponuditi svoje izdelke velikemu številu poslovnih obiskovalcev, ki se zanimajo za nakup gradbenih materialov in gradnjo končnih materialov. 64.490 ljudi iz 81 regije Rusije je obiskalo razstavo Worldbuild Moscow / MosBuild 2017.

  Ocena popravila družbe v Moskvi 2016

Moskva urad kontekstne agencije "Blonde.ru"

V zasnovi pisarne moskovske agencije je arhitekt posebej poudaril visoke stropove, dimenzije celotnega delovnega prostora in "originalni leseni stolp" v središču odprtega prostora.
  Ocena popravila družbe v Moskvi 2016

Najem, nakup ali prodaja nepremičnine s portalom Realto.ru

Če se soočate z nalogo nakupa hiše, trgovinske platforme, pisarne v Moskvi ali znebite njih, nasvete poiščite pravo nepremičninsko agencijo.

Dawn v bambusovem grobu

Ogled 3D panorama Roman in Svetlana Tyurin živita s starši. Ali je čudno, da niso zadovoljni s to sobo, ki je bila popravljena pred mnogimi leti? Razdraženi so z gradnjo suhega zidu z dvema oknoma, ne marajo sobe brez vrat, se jim zdi, da je krušno, kljub površini 17 m2. Notranjost je že dolgo neupoštevna, ozadje z bleščicami izgleda čudno, pohištvo ni moderno. Projekt nove dnevne sobe je zasnoval oblikovalec Konstantin Valuykin. Notranjost je krepko. Združili smo urban urbanizem s svežino prosto živečih živali. Temna barva se ne meša s svetlobo in v nasprotju s splošno prepričanjem, da vijolična psihično zdrobi, izgleda svetloba in celo širi prostor. Oglejte si projekt

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty