niedziela, 4 lutego 2018

Namestitev predelnih sten iz plošč iz mavčnih plošč

Kakšne so plošče z jezičkom in utorom

Pazogrebnevni bloki so plošče z gladko površino, ki so izdelane iz mavca. Vsaka plošča ima obliko pravokotnega paralelepipeda z jasnimi dimenzijami. Zahvaljujoč ploščam z jezičnimi in utornimi ploščami se lahko gradbena dela znatno zmanjšajo.
  Namestitev predelnih sten iz plošč iz mavčnih plošč

Gradnja predelnih sten pločevinastih in utornih plošč

Za uspešno in učinkovito izdelavo pregradnih sten iz plošč za utor in utor, pa tudi brez izgube materiala in surovin, je potrebno opraviti delo v skladu z naslednjo shemo:
  Namestitev predelnih sten iz plošč iz mavčnih plošč

Polaganje ploščice za utor in utor Gradnja predelne stene.

Pred začetkom dela je treba natančno označiti lokacijo bodoče pregradne stene pločevinastih in ploskev. Paziti morate na vse meritve in ustrezno označiti na steni. Določimo lokacijo vrat. Odločiti se, kateri kraj bo bolj primeren za vrata. Upoštevati je treba, da je za oblikovanje vrat plošče potrebno videti. Ustrezno je, če so plošče nedotaknjene na eni strani odprtine vrat. V tem primeru lahko zmanjšate količino umazanije in preprečite nepotrebno delo.
  Namestitev predelnih sten iz plošč iz mavčnih plošč

Pazogrebnevy mavčne plošče v sodobni gradnji

GWP (mavčne plošče z utori in trakom) je univerzalni gradbeni material - konstrukcijski elementi s fiksno velikostjo in gostoto, namenjeni za namestitev zavesnih sten (predelnih sten) brez uporabe dodatnih podpornih naprav. Montaža se izvaja na ometni malti, dekorativno dekoracijo predelnih sten je možna takoj po namestitvi.

Izgradnja predelnih sten iz ploščic-in-groove v Sankt Peterburgu

Uporaba mavčnih ali silikatnih plošč z jezikom in grobom vam omogoča, da hitro ustvarite predelne stene, ki jih je enostavno končati, rezati, vrtati, rezati. Takšne strukture so primerne za prenovo in dodeljevanje funkcionalnih površin v stanovanjih, hišah, pisarnah, industrijskih in drugih prostorih.
  Namestitev predelnih sten iz plošč iz mavčnih plošč

Pazogrebnevy plošče za oblogo in napravo predelnih sten

Pazogrebnevske plošče, imenovane plošče iz mavca. Imajo obliko paralelepipeda, na zgornji in spodnji površini pa so žlebovi in ​​grebeni. Bloki služijo kot gradbeni material za gradnjo notranjih predelnih sten in površinskih oblog.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty