niedziela, 4 lutego 2018

Zidne zidne opeke za spajanje

Opeka, ki se spoji pod spajanje: procesne nianse

Preden nadaljujemo do neposredne rešitve vprašanja, kako postaviti opeko pod vezavo, se najprej ukvarjamo z vprašanjem, o čem je vse. Po mnenju mnogih ljudi je spajanje posebno orodje, ki tvori lep obrazni šiv. Toda mnogi ljudje pozabljajo, da je spajanje neke vrste vzorec, ki vam omogoča ohranjanje enake razdalje med posameznimi opekami. V večini primerov to orodje ima dolžino polovice ali velik del opeke, ki vam omogoča enostavno uporabo za poravnavo zidov.
  Zidne zidne opeke za spajanje

Vrste zidanih opek

Ta možnost gradbenega materiala je zelo pogosta pri gradnji. Soočanje z zgradbami je končano z opečenimi opekami. Ima različne oblike in barve, kar omogoča, da se v realnost pretvori v veliko različnih oblikovalskih idej. Ta vrsta se razlikuje od običajne kakovosti in trajnosti strukture.
  Zidne zidne opeke za spajanje

Zidarski opečni zidaki: Vrste zidarn, tehnologija, pouk.

Gradbeni material »opeka« je znana že od antičnih časov. Za informacije o posušenih opekah iz glinenih materialov glej kitajske in rimske vire. Naravni, naravni kamen, čeprav je bil na voljo, je zahteval veliko predobdelave. Pozitivni premiki v gradbeništvu s spremembo postopkov obdelave gline so očitni. Opeka se je začela uporabljati ne le za gradnjo, temveč tudi za obloge stavb iz kamna, blazinice, lesa in drugih materialov.
  Zidne zidne opeke za spajanje

Potrebna orodja in gnetenje

Lopatica se uporablja za pobiranje raztopine, jo postavite na dno, pobirajte presežek, ki je prišel iz priključnih šivov. Brez lopatic se bo delo ustavilo, to je kot delovna roka zidarja. Vrstice morajo biti strogo navpične in vodoravne, nadzirati njihovo raven gradnje in vodo. V nasprotnem primeru bodo celo nevidna izkrivljanja v zidu povzročila nepopravljive posledice.
  Zidne zidne opeke za spajanje

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Zidne zidne opeke za spajanje

Čiščenje in mokro zidanje

Po čiščenju šivov do želene globine nadaljujejo s čiščenjem fasade, odstranjevanja sledi raztopine in prahu s čopičem s trdim kupom. Visokotlačni brizgalni čistilec se lahko uporabi za odstranjevanje čvrstih delcev umazanije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty