piątek, 9 lutego 2018

Znamka betona za estrih

  Znamka betona za estrih

Postopek izlivanja betonskega dna

Za izdelavo ravnega dna iz betona se površina najprej pripravi. Nato položite izolacijski material in nadaljujte direktno s prelivanjem. V fazi priprave odstranimo zeleni sloj zemlje in površino nagnemo s peskom ali ruševinami. Včasih so dodane zdrobljene opeke. Debelina estriha je 5-10 cm. Pri načrtovanju percepcije vezanih dodatnih obremenitev (npr. V garaži) ojačevalna mreža ojača vez.
  Znamka betona za estrih

Kaj je estrih?

Estrih, predvsem, igra vlogo podlage za vsako tla: keramične ploščice, laminatne talne obloge, parket, linolej, parketna plošča, samonivelirna polimera. Na betonskem prekrivanju prekrivajo tudi enakomerno porazdelitev tovora in istočasno povečuje moč hišne konstrukcije.
  Znamka betona za estrih

Razvrstitev in uporaba betona

Betonsko znamko označuje črka "M", nato pa številka, ki označuje moč betona. Na primer, m 200 pomeni, da lahko beton prenese obremenitev 200 kg na 1 cm2. Obstaja tudi alternativna oznaka črke "B", ki izraža močne lastnosti v drugih enotah. Na primer, B10 pomeni, da je največji pritisk, pri katerem se lahko ta razred betona uporabi, 10 MPa.
  Znamka betona za estrih

↑ Priprava za betoniranje garaže

Pred izvedbo osnovnih operacij betoniranja tal je potrebno opraviti pripravljalno delo. Niso zapleteni in enostavni pri izvedbi. Če se vgradnja betonskega dna opravi na podlagi tal, je potrebno betoniranje pravilno opraviti tako, da je estrih čim močnejši.
  Znamka betona za estrih

Vrste in namen betonskega estriha

Preden gnetite cementni sestavek, morate razumeti, kaj je potrebno. Estrih je betonski sloj, ki ga je treba vlivati ​​med podno in konico. Tehnologija priprave raztopine je lahko drugačna. Vse je odvisno od blagovne znamke cementa, vrste tal in drugih dejavnikov.

Estrih bazo na ulici

Podstavek za estrih na ulici je plast zemlje z odstranjenim slojem trate. Odstraniti je treba korenine dreves, ki ostanejo pred prihodnjim estrihu. Z intenzivno vegetacijo je bolje obdelati površino s herbicidi, da bi ustavili rast rastlin.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty