wtorek, 6 lutego 2018

Kopanje jarka pod vodo

  Kopanje jarka pod vodo

Funkcije kopanja jarkov različnih vrst. Globina razvoja

Vrvi se kopajo pod kablom, vodovodom, cevmi itd., Vsak proces ima svoje značilnosti. V našem članku bomo govorili o glavnih uporabah jarkov.
  Kopanje jarka pod vodo

Koliko stane ročno kopati jarko?

Na prvi pogled se zdi, da lahko kdorkoli zaupate kopati jarku, zato si morate ogledati samo ceno. Dejansko to ni povsem res. Kot vsako drugo delo, ročno kopanje jarkov zahteva spretnosti in znanje. Na primer, morate vedeti, kako globoko je treba jarek pod vodo.
  Kopanje jarka pod vodo

Jermen za odvod vode in ožičenje iz vrtine, dobro

In če je načrt gradnja okvirne hiše, se jarke pod njegovim temeljem kopuje z velikostjo in podnebnimi razmerami v gradbeni coni. V tem primeru bodo stene relativno lahke, kar vas osvobodi potrebe po pretiranem poglabljanju. In če potrebujete globino 75 cm, potem lahko uporabite le majhno posebno tehniko. V nekaterih primerih uspeva tudi ročno. Samo, nujno kopanje jarkov spremlja izvoz zemlje.
  Kopanje jarka pod vodo

Zakaj je dobičkonosno, da z našo pomočjo kopate rovove?

Naši obrtniki, ki imajo bogate izkušnje pri gradnji vodovodnih sistemov in kopanju jarkov, ki imajo potrebno opremo in spretnosti, bodo izvajali inštalacijska dela na katerikoli lokaciji in z različno kompleksnostjo. Kvalitativno so že izkopali več kot sto jarkov za poletne prebivalce in organizacije.
  Kopanje jarka pod vodo

Ročno kopanje

Ropanje je težavno delo. Še posebej, če se izvaja ročno. LiKor-Kazan bo pomagal pri pripravi gradbišča. Naši zaposleni imajo obsežne izkušnje in odgovoren pristop k nalogi. Kopati in kopati jarke v Kazanu bomo kmalu.
  Kopanje jarka pod vodo

Kopanje rovov: faze dela

  • Analiza značilnosti tal, v kateri je potrebno upoštevati stopnjo zamrznitve tal, prisotnost podtalnice in druge dejavnike.
  • geodetski pregled
  • namestitev ograj, podstavkov
  • sprostitev zamrznjene zemlje, izravnavanje baze
  • nadzor kakovosti dela.
Ročno kopanje je mogoče ročno opraviti z bagrom ali vrvenico. Metoda kopanja jarka se določi na podlagi postavitve komunikacij, ob upoštevanju posebnosti tal, prisotnosti podtalnice in drugih dejavnikov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty