czwartek, 8 lutego 2018

Soočanje okrogle kolone

Skupne tehnike zaključevanja stolpcev

Izbira ene ali druge tehnologije za dodelavo stolpcev je v veliki meri odvisna od izbranega sloga notranje opreme, ki vpliva na izbiro materialov, izbiro tehnologije obloge in druge nianse. Oba sta tako klasična, kot sodobna.
  Soočanje okrogle kolone

Obloga stebrov in stebrov z naravnim kamnom

V modernih stanovanjskih in poslovnih prostorih se pogosto pojavljajo arhitekturni elementi kot stebri in stebri. Včasih te strukture opravljajo funkcijo ohranjanja drugih elementov na vrhu. Ampak pogosteje stebri in stebri igrajo dekorativno vlogo, s čimer notranjost prostora postanejo posebna plemstvo in veličastnost. Določitev struktur navaja posebne zahteve za njihovo dodelavo. Najpogosteje oblikovalci in arhitekti izbirajo naravni kamen za soočanje s stolpci.

Notranji zaključek. Sodobni materiali in tehnologije

Tehnologija talnih estrihov

Izravnavanje osnove tla je ena od najpomembnejših točk, ki določa kakovost in učinkovitost popravila stanovanjskih ali pisarniških prostorov. Danes so možnosti poravnave številne, kljub temu pa prevladujejo krog motorja.

Soočanje tetraederskih stebrov

Za izdelavo obrisa stebrov v kratkem času in brez izgube kakovosti so svetilne tirnice nameščene na nasprotnih straneh z vlečno črto, ki jih pritrdi z nosilci za obločne rake.

Uspešnost obrnjenosti stolpca

Za začetek pogovora o stebrih z imitacijskim kamnom, ki danes postaja priljubljena zaradi svoje velike podobnosti z naravnim materialom in veliko nižjimi stroški, je treba omeniti, da je njihova oblika lahko zelo raznolika:
  Soočanje okrogle kolone

O morebitni uporabi ploščic

Že omenjeno je, da je obrnjena keramična ploščica primerna za končno obdelavo različnih površin. Različni primeri tega, kot je fotografija, so prikazani spodaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty