niedziela, 4 lutego 2018

Hidroizolacija kleti znotraj penetrona

  Hidroizolacija kleti znotraj penetrona

Potreba po kletni hidroizolaciji

Potrebna je hidroizolacija kleti: vse, kar je narejeno iz betona, ima sposobnost prenosa vode. Ne potrebujete dodatne hidroizolacije samo gradnjo posebnega betona - zelo drago in redko uporabljeno.
  Hidroizolacija kleti znotraj penetrona

Kako izvesti notranjo hidroizolacijo

Treba je omeniti, da je notranja hidroizolacija klete v notranjosti podzemne vode tesno odvisna od pravilne hidroizolacije zunanjega dela temeljenja. Pravilno izvedena slepa površina stavbe in drenažni sistem morata odtaliti odtaljeno in odpadno vodo stran od doma. Hidroizolacija kletnih tal in osnove temeljev okrog oboda bi morala biti zaščitena pred vstopom podzemne vode.
  Hidroizolacija kleti znotraj penetrona

Kako narediti kletne hidroizolacije od znotraj pravilno in poceni?

Vgrajena hidroizolacijska naprava vključuje zaščito stavb zunaj in znotraj. Vendar pa ni vedno mogoče izvesti hidroizolacijskih del pravočasno in v celoti. In, kot kažejo izkušnje, jih je kasneje veliko dražje in težje.
  Hidroizolacija kleti znotraj penetrona

Spojine, ki izboljšujejo lepilne lastnosti različnih materialov

V ta namen uporabite tekoča sredstva, dobro prehajajo v najmanjše pore, okvare površin, ki jih je treba obdelati, in s tem ustvarijo pogoje za močnejšo oprijemljivost v kasnejših ali sami zmožnost strjevanja. Najbolj zanimiva tehnološka injekcijska kletna hidroizolacija. Priročnost tehnologije je v tem, da se celotno delo opravi iz notranjosti prostora, ki je vdrt v tla. V poenostavljeni obliki je zaporedje tehnoloških procesov naslednje:
  Hidroizolacija kleti znotraj penetrona

Kako zaščititi klet iz vode ↑

Ta članek bo govoril o tem, kako pravilno narediti kletne hidroizolacije v fazi gradnje. Prav tako bo postavljeno vprašanje, kaj storiti, če ste postali srečni lastnik garaže s kletjo brez vodotesnosti.
  Hidroizolacija kleti znotraj penetrona

Materiali, ki se uporabljajo za hidroizolacijo kleti

Med hidroizolacijskimi deli se uporablja široka paleta materialov, ki vključujejo različne emulzije, bituminozne mastike, ki jih uporabljajo mrzla ali vroča metoda, bitumenski premazi, cementne spojine, polimerni materiali za premaz.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty