piątek, 9 lutego 2018

Popravilo zidane strehe

Popravila mehke zidane strehe

Kljub visoki zmogljivosti sodobnih prevlek valjev, vključno z visoko natezno trdnostjo, elastičnostjo in trajnostjo, podnebnimi razmerami ali nepravilno namestitvijo strešnega sistema, potrebuje popravila. Zlasti je zaradi mehanskih poškodb premaza pri čiščenju snega v zimskem času potrebno popravilo pokrita streha. Poleg tega lahko s sodobnimi materiali popravite in posodobite staro streho s premazom klasičnega strešnega materiala.
  Popravilo zidane strehe

Kako ne bi popravljali ↑

Lokalni popravilo zgrajene strehe je začasen ukrep: kmalu bo prišlo do uhajanja. Razlog je, da pod implicitno poškodbo strešne preproge še naprej prodre v vlago, ki bo nasičila izolacijo. To bo povzročilo škodo, plesni in izgubo toplote. Zelo težko je najti mesto puščanja: na estrihu se voda lahko odmakne od mesta, kjer je pokrov zlomljen in vstopi v prostor. Poleg tega lahko obstaja več takšnih mest. V zvezi s tem zaključek kaže: popravilo popravkov lahko le delno reši problem in ne za dolgo časa. Za zagotovitev tesnosti v tem primeru je nemogoče.

Stroški popravil

Po pregledu škode bo Master Yuda predlagal optimalne možnosti obnove strehe. Če je delna zamenjava mehke strehe nepraktična, bo kakovosten remont poceni. Cena del se določi posamično in je odvisna od dejavnikov, kot so:

Značilnosti in izbira materiala

Krovstvo je najpomembnejši del vsake strukture. Trg današnjih gradbenih materialov ponuja široko paleto strešnih materialov. Najbolj praktične možnosti vključujejo gradnjo strehe.
  Popravilo zidane strehe

Restavriranje

Zgrajena streha za popravilo ne izpolnjuje svoje funkcije, izgubi hidroizolacijske lastnosti. Običajno se uporablja z bitumenskimi valjanimi materiali in samim bitumenom, zato so v času pod vplivom toplotnih materialov poškodovani, kar prispeva k pojavu razpok.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty