piątek, 9 lutego 2018

Popravite v novem stavbenem zaporedju

  Popravite v novem stavbenem zaporedju

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Popravite v novem stavbenem zaporedju

Popravilo v novi zgradbi: faze dela in njihove značilnosti

Krčenje hiše lahko povzroči precejšnjo škodo, vendar se je mogoče boriti s - ali natančneje - se lahko predvidi v fazi popravila. Najbolj zanimiva stvar je, da vam ni treba storiti ničesar posebnega - samo posamično, tehnologija je nekoliko spremenjena zaradi nekaterih dodatkov, ki omogočajo uspešno upiranje vsem negativnim posledicam tega procesa.
  Popravite v novem stavbenem zaporedju

Splošna pravila in postopek za izvedbo popravil v stanovanju

Zaporedje dela pri popravilu stanovanja je treba določiti pred začetkom vseh aktivnosti. Vsako popravilo, še posebej pomembno, se mora začeti s podrobnim načrtom, ki vključuje:
  Popravite v novem stavbenem zaporedju

Zaporedje popravila stanovanja

Nakup stanovanja je veliko veselje, vendar daleč od razloga, da se sprostite. Če ste se odločili sami popraviti, vam bomo povedali, kakšne faze dela in zaporedja popravil v vsaki sobi in apartmaju kot celoti.
  Popravite v novem stavbenem zaporedju

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.
  Popravite v novem stavbenem zaporedju

Popravila doma v novi zgradbi

Vsak lastnik stanovanja sam odloči o tem, v kakšnem zaporedju naj dela. Ni strogega algoritma, ampak v novem stanovanju je bolje držati določenega reda. Za kaj je to? Da ne bi pokvarili prostora in izvajali kakovostnih popravil, ki bodo lastnikom že več let. Torej, popravilo v novi stavbi se postopoma izvaja v treh korakih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty