niedziela, 4 lutego 2018

Remont hiše, ki je vključena

  Remont hiše, ki je vključena

NAVEDBA BANKE RUSKE IZ 17. 07. 2014 N 3326-U

"O spremembah Uredbe Ruske federacije z dne 16. julija 2012 št. 385-P" o pravilih računovodstva v kreditnih institucijah, ki se nahajajo na ozemlju Ruske federacije ".
  Remont hiše, ki je vključena

Seznam del na remontu stanovanjskih stavb

Delo na remontu se jasno razlikuje od podobnega, a se izvaja v okviru trenutne prenove skupne lastnine.
  Remont hiše, ki je vključena

Remont v stanovanjskih zgradbah: vprašanja in odgovori

Metodični priročnik za remont. Pripombe in pojasnila strokovnjakov javne družbe - Fundacija za pomoč pri reformi stanovanj in komunalnih storitev. - Moskva: knjižnica RG CJSC, 2014.

Kakšne vrste dela vključujejo remont

Vsak remont naj bi začel s pripravo projektnega projekta in oceno dela, ki ga je treba opraviti. V tej fazi je treba določiti potrebo po ponovni izgradnji prostorov, izvajati dodatne linije komuniciranja.
  Remont hiše, ki je vključena

Katere vrste remonta izvaja MosMasterGroup?

Remont, odvisno od kompleksnosti dela, je razdeljen na selektiven in kompleksen. V primeru selektivnega remonta se opravi delo za obnovitev posameznih elementov hiše (stene, temelj, strešna kritina). Takšna popravila so potrebna, če so deli hiše po več letih prišli v slabem stanju.
  Remont hiše, ki je vključena

Registracija možnih koristi

Tisti Rusi, za katere se zdi, da so komunalna plačila, vključno z remontnimi prispevki, presenetljiva in preveč obremenjujoča, upravičena do koristi od države za plačilo komunalnih storitev, kot tudi prenove stanovanjskih stavb.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty