sobota, 10 lutego 2018

Zagrevanje balkonov

  Zagrevanje balkonov

Zakaj je vredno ogreti balkon in ložo

Uporaba lože in balkona je pogosto zelo neučinkovita, mnogi dodeljujejo prostor za shranjevanje nepotrebnega smeti. Hkrati pa se lahko loža in balkon zlahka pretvorita v prijeten prostor, če sta hkrati ustrezno ogrevana. Poleg tega ta rešitev znatno poveča stopnjo izolacije celotnega balkona.
  Zagrevanje balkonov

Ne naredite običajnih napak

Glavna napaka, ki jo mnogi lovci ustvarijo za kvadratne metre, je naglica. Hitro postavite dvojno zastekljena okna, še hitreje pokrivajte razpoke in postavite radiator, ki je bil predhodno priključen v vtičnico. Dokončano! Ampak iz nekega razloga se temperatura v sobi le redko dvigne na udobno. Vročina gre zunaj, in to samo gledamo. Za udobno bivanje v sobi morate ogreti balkon. To počnemo.

Hladno zasteklitev, odstranjevanje osnutkov

Ta vrsta balkonske izolacije pomeni vgradnjo svetlobnih "hladnih" okenskih sistemov in pritrditev lukenj, reže brez uporabe dragih toplotnoizolacijskih materialov.
  Zagrevanje balkonov

?

, , . . :
  Zagrevanje balkonov

Zagrevanje balkonov in lož

Brez dobre izolacije je v zimskem času zelo težko uporabljati balkon in ložo. Obstaja veliko materialov na trgu: to je penopleks, parno izolacijski material penofol, naravna lanena izolacija, mineralna volna. Tudi na balkonih in ložah namestite ogrevalne sisteme, še posebej - toplo tla.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty