środa, 7 lutego 2018

Polaganje blazinice pri spajanju

  Polaganje blazinice pri spajanju

Trakovi temelji za stene blokov

Kar se tiče običajne baze traku, je v našem primeru izkopan jermen. Njegova širina bo enaka debelini bodočih sten. Najprimernejše je kopati jermen z bagrom z vedrom, katere širina je 20 cm.
  Polaganje blazinice pri spajanju

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.
  Polaganje blazinice pri spajanju

Kaj je treba upoštevati pred začetkom dela?

Če se izvede samozaposlitev, se lahko stroški gradnje znatno zmanjšajo. Dovolj je, da izberete visokokakovostne žlindre in se naučite, kako pravilno voditi polaganje.
  Polaganje blazinice pri spajanju

Vrste zidarskih kamnov (stenskih blokov)

Zidarstvo se začne z izbiro vrste kamnitih kamnov in vrsto zidarn. Glavni zidarski kamen do danes je opeka. Obstajata dve glavni vrstici opeke: keramika in silikat. Keramika se oblikuje iz gline s poznejšim praženjem, silikatnim - s polsušnim stiskanjem iz mešanice apna, peska in nekaterih dodatkov.
  Polaganje blazinice pri spajanju

Blok klobuka: naročilo

V vlogi navesti najbolj popolne podatke: obseg dela, risbe (če obstajajo), potrebo po pridobitvi delovnih dovoljenj, seznam nalog (zidarska zidarska stena in predelne stene, talne plošče in strešne kritine, zaključna dela itd.).
  Polaganje blazinice pri spajanju

Koliko je blok

Cena blata je odvisna od njegovih dimenzij, odsotnosti ali prisotnosti praznin in njihove količine. Njeni stroški vplivajo na proizvodno tehnologijo, vrsto površine in količino serije, vendar je glavni kriterij stroškov merilo moči materiala. Območje, na katerem se proizvaja umetni kamen, ima velik vpliv.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty