środa, 7 lutego 2018

Pena iz betona iz betona

  Pena iz betona iz betona

Pena beton: sodoben gradbeni material za zidove vaše hiše

Po načrtovanju gradnje hiše začnemo iskati primeren gradbeni material, študijske ponudbe na trgu in se zanimajo mnenja strokovnjakov. Na splošno želimo izbrati najboljšo najboljšo možnost za ceno in kakovost. Vse vrste novih izdelkov se nenehno pojavljajo na trgu. Med njimi je dobro znani peno beton, o katerem bomo razpravljali v tem članku.
  Pena iz betona iz betona

Polaganje prve vrste blokov pene

Polaganje prvih blokov se izvaja na vogalih. Od katerega drugega kota za začetek polaganja je tudi pomembno. Prvi blok pene je nameščen pod kotom, ki je najvišji glede na druge. Plast malte pod tem blokom bo veliko tanjši kot pod bloki pene v drugih vogalih. Izbor je poljuben.
  Pena iz betona iz betona

Okrepitev gradnikov ob njihovi polaganju na cementu

Okrepitev pene blokov je mogoče storiti z namestitvijo posebne žične mreže s premerom 4-5 mm v šivih.
  Pena iz betona iz betona

Stepwise steno

Začnimo postopek gradnje zidov iz pene. Orodje, ki bo potrebno za pripravo in postopek polaganja stene pene z lastnimi rokami:

Prevoz in skladiščenje

Kljub dejstvu, da je material zelo lahka (teža enote za zunanjo steno je lahko približno 22-26 kg), dostavo izvajajo palete. In vsak od njih tehta približno eno tono. To pomeni, da potrebujete posebno tehniko.
  Pena iz betona iz betona

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno, da imate na razpolago nabor posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty