niedziela, 25 lutego 2018

Stucco fasada cene hiše

  Stucco fasada cene hiše

Tehnologija nanašanja ometa za "mokre" fasade

  • Mojstri pripravijo bazo.
  • Montirajte osnovni profil za namestitev prve vrste izolacije.
  • Spoji ploščo toplotnoizolacijskega materiala. Namestitev se izvede s premikom navpičnih spojev.
Nasvet! Bolje je uporabljati bazalt mineralne volne za hišno izolacijo. Polyfoam je cenejši material, vendar se talini ob izpostavitvi požaru. Mineralna volna ne gorijo, njene značilnosti zvočne in toplotne izolacije pa so višje od tistih iz ekspandiranega polistirena.
  Stucco fasada cene hiše

Vrste ometov

Stroški ometov so odvisni od različnih dejavnikov. Odvisno od kraja dela in želenega končnega rezultata, omet je lahko različnih vrst:

Prednosti in slabosti strojnega fasadnega ometa

Mavčne fasadne stene na avtomatski napravi skrajšujejo čas priprave raztopine. Prenos ometa iz postaje vam omogoča, da obnovite zasebno hišo, da izvedete izolacijo proizvodnega obrata. Strojski omet fasade ima več pomembnih prednosti:
  Stucco fasada cene hiše

2. Izolacija blagovne znamke

Stroški mineralne plošče znanih blagovnih znamk z ustrezno kakovostjo in mineralne plošče proračunskih znamk drugega proizvajalca so drugačni in zadostni, podobno kot polistirenska pena, čeprav je razlika manjša.
  Stucco fasada cene hiše

Tehnologija in delovne faze

Ogrevanje fasade pred koncem

Današnje gradbene tehnologije ponujajo številne materiale za izolacijo sten prihodnje koče, med katerimi so poliuretanska pena, ekstrudirana (in penasta) polistirenska pena, steklena vlakna in seveda mineralna volna. Vsak od zgornjih materialov ima svoje prednosti in slabosti. Upoštevajte, da je treba izbiro tako vrste izolacije kot njegove debeline upravičiti z ustreznimi izračuni.
  Stucco fasada cene hiše

Zanesljiv fasadni izolacijski sistem

Na kaj se je treba osredotočiti pri izbiri fasadnega izolacijskega sistema? Prvič, o toplotnoizolacijski lastnosti materialov in času njihovega delovanja. Poleg tega je treba posvetiti pozornost tudi možnosti namestitve sistema ne le med fazo gradnje, temveč tudi med obnovo ali obnovo stavbe. Stroški zunanjih fasadnih izolacijskih sistemov prav tako niso pomembni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty