piątek, 25 maja 2018

Cena suhega estriha

  Cena suhega estriha

Tehnologija suhih estrihov: posebnosti za gospodarstvo

Suh estrih je montažna podlaga za suho tla, izdelana s ploščami iz mavčnih vlaken. Ta tehnologija masivnih tleh prihrani čas in živce mojstrov in lastnikov nepremičnin. Upoštevajoč dejstvo, da v grobem 21. stoletju čas, ki ni dovolj, in sposobnost odpravljanja vzrokov stresa, cenimo več kot karkoli, je tehnologija suhe estrihe mogoče imenovati neprecenljivo.
  Cena suhega estriha

Kako sam proces samodejno izvaja:

  1. Čiščenje in priprava osnove.
  2. Polaganje roba lopute.
  3. Hidroizolacijska površina.
  4. Uskladitev razsutega materiala.
  5. Zapiranje GVL kvadrata.

Samostojna ocena stroškov za suhe estrihe

Preden začnemo graditi tla iz GFL na osnovi suhega estriha, se vsakdo zanima za ceno izdaje. Pri izračunu vseh potrebnih gradbenih materialov na primer 17-metrske sobe smo ugotovili, koliko materialov potrebujemo. Na koncu smo dobili tisto, kar potrebujemo:
  Cena suhega estriha

Suha talna estava v Samari

Knauf suhi estrih

Tla lahko izravnate s cementnim estrijem... v 28 dneh. Toliko bo treba počakati, dokler se rešitev ne posuši. Pomagali vam bomo, da tla naredite celo v enem dnevu.
  Cena suhega estriha

Prednosti polsuhega estriha

Začnimo v redu. Prva stvar, ki jo je treba upoštevati prednosti polsuhega estriha, je dejstvo, da lahko na osnovi tega naredite popolnoma ravno površino. Na podlagi tega sklepamo, da polsuški talni estrihi v Sankt Peterburgu vam omogočajo, da ustvarite več ravne podlage in zagotovite, da je tla različnih debelin združena v eni ravni, če popravilo vključuje njihovo kombinacijo. Po potrebi lahko naredite tudi naklon, če so takšne značilnosti prostora. V primeru vlažnega estriha bodo takšne manipulacije problematične.
  Cena suhega estriha

Tehnologija suhih talnih estrihov

Najprej morate nastaviti svetilnike, ki so potrebni za določitev ravni glajda. Privezamo vijake svetlobe. Po določitvi višine začnemo zaspati. Možno je zapolniti ekspandirano gline (pesek in druge suhe snovi v razsutem stanju) po delih in postopoma namestiti material za ploščice.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty