poniedziałek, 21 maja 2018

Mavčne stene sami

  Mavčne stene sami

Metode poravnave sten

Če stene nimajo pomembnih pomanjkljivosti, je pravilo dovolj za kakovostno delo. V primeru, da ima površina znatne nepravilnosti, se uporabljajo gradbeni signali.
  Mavčne stene sami

Mavec stene z lastnimi rokami. Fotografija poročila

Na koncu bi rad predstavil fotografsko poročilo o ometih z mojimi rokami. V ložah so bili izvedeni mavčni zidovi. Mavec na mavčni osnovi je bil izbran kot omet sam.
  Mavčne stene sami

Kako pripraviti raztopino mešanice.

Suhe teksture se pripravijo v skladu z navodili za pakiranje. Običajno se delo prilagaja dodajanju vode, temeljito mešanje. Lahko naredite barvni pigment.
  Mavčne stene sami

Izbira okrasnega ometa

Pred nakupom materiala je potrebno izmeriti površino sten in določiti, katera struktura ometa bo najbolje ustrezala notranjosti. Do danes lahko v specializiranih prodajalnah kupite že pripravljene sestavke z različnimi polnili, ki bodo stenama dali različne učinke. Nakup materiala v trgovinah, si lahko ogledate vzorce na posebnih stojnicah in izberete dekorativno kompozicijo za vsak okus.
  Mavčne stene sami

Priprava površine stene za kiti

Stene kiti svoje roke je enostavno, če sledite tehnologiji in doslednosti v procesu. V prvi fazi je potrebno pripraviti površino stene. Pomembno je, da je stena suha in čista. Ni priporočljivo, da so zidovi, ki so zamrznjeni.
  Mavčne stene sami

Mavec zidov to storite sami na svetilnikih

Za 14 lekcij smo opravili izjemno delo pri montaži svetilnikov in pritrjevanju ometnih mrež. Zdaj, ko imamo vodila za izravnavo, bomo preprosto vrgli v končno ometno malto z lopatico in z lopatico in pravili vrgli po steni do nivoja vodnikov (svetilnikov).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty