środa, 23 maja 2018

Gretje hiše iz bara zunaj

  Gretje hiše iz bara zunaj

Izbor in izračun materiala za stene hiše

Danes so na trgu toplotnoizolacijskih materialov najbolj priljubljeni pena, pena (ekstrudirana polistirenska pena) in izolacija iz mineralne volne. Preprečili bomo izbiro mineralne volne in upoštevali prednosti tega materiala. Ta grelnik ne gorijo (glavna in nesporna prednost), je okolju prijazna, toplotna prevodnost mineralne volne je 0,036 W / m2,
  Gretje hiše iz bara zunaj

Kakšno izolacijo lahko izberete?

Kar se tiče materialov, ki se uporabljajo kot izolacija, je najbolje, da izbirate med dvema od njih - polistirensko peno (pločevino) in mineralno volno. Govorili bomo o segrevanju hiše z mineralno volno.
  Gretje hiše iz bara zunaj

Zidna izolacija iz notranjosti

Večina ljudi verjame, da izoliranje zidov hiše iz bara ni zunaj, ampak od znotraj - najlažji in najučinkovitejši način, da bi dom udobno in udobno za življenje. Toda pred izvedbo izolacije za gradbena dela je treba skrbno pripraviti. Konec koncev je les poseben material, izolacija pa ne sme škoditi.

Glavne vrste izolacije

Gradbeni trg ponuja dve glavni vrsti izolacije: penasta plastika (polistirenska pena) in mineralna volna. Pogosto na gradbenih forumih in portalah vprašanje utripa, kako pravilno izolirati hišo iz palice s polistirensko peno. Poglejmo. Če želite začeti, si oglejte videoposnetek:
  Gretje hiše iz bara zunaj

Kako je segrevanje hleva zunaj? ↑

Hiša, izdelana iz masivnega lesa, izgleda zelo razkošno, zato namestitve stranskega tira z izolacijo ne smete izvajati, dokler se drevo ne zruši. Če ste zaskrbljeni izključno za gospodarski vidik, so strokovnjaki izračunali, da se bodo stroški za ogrevanje in končno obdelavo v hiši za začasno prebivanje (na primer koča) izplačali šele po 40 letih, v stanovanjski hiši pa po 15-20. Ampak brez segrevanja drevo shranite čim bolj zdravo, ker ne bo ovir za prezračevanje.
  Gretje hiše iz bara zunaj

Značilnosti stenske izolacije od zunaj

Velike toplotne izgube v hiši iz palice ležijo v konstrukcijskih značilnostih konstrukcije in velikosti, predvsem pa so odvisne od debeline sten.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty