czwartek, 24 maja 2018

Podajanje strešnih previsov

  Podajanje strešnih previsov

Naprava strešnih previsov, njihovih prednosti in namena

Prevlada se imenuje spodnji del strehe, ki štrli čez raven sten hiše. Ščiti temelj in stene pred dežjem. Njegova širina se lahko razlikuje od 40 centimetrov do meter. Načeloma v skladu z gradbenimi predpisi ni potrebno izdelati veziva za ta del stavbe.
  Podajanje strešnih previsov

Priporočila za pokrivanje previs

Če nameravate oviti industrijsko izdelane PVC podloge ali soffits, najprej preberite navodila, ki so vedno pritrjena na takšne izdelke.

Kako je namestitev?

Vrtnica je poravnana po izdelavi strešnega okvirja in robovi špirovcev so prilagojeni zahtevani velikosti. Noge s krilci so se videle vzdolž črte in prva letev je pritrjena na njih.
  Podajanje strešnih previsov

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.
  Podajanje strešnih previsov

Značilnosti in prednosti vložitve streh s sofitom

Ena izmed najbolj donosnih variant je vložitev kornice s sofitom - to so ločene plošče, ki se uporabljajo za dokončanje vodoravnih površin. Za tak element kot vogal se lahko izbere sofit iz različnih materialov - aluminija, vinila, bakra in kovine. Aluminijeve sofite lahko imenujemo najbolj priljubljene, saj so trajne, negorljive in odporne na temperaturne spremembe in vlago.
  Podajanje strešnih previsov

Vrste materialov, ki se uporabljajo za vložitev strehe

Izkušeni strokovnjaki, registrirani v Yudu, bodo poskrbeli za previsne naprave naprave v primernem času za vas. YouDo umetniki vam bodo pomagali izbrati materiale, potrebne za vložitev strehe v Samarju. Upoštevali bodo ne le vaše želje, temveč tudi tehnične specifikacije. Materiali, ki jih uporabljajo mojstri Jude, bodo zagotovili zaščito strehe pred penetracijo vlage, potrebnim prezračevanjem in ogrevanjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty