środa, 23 maja 2018

Nakup porcelan ploščic za socle

  Nakup porcelan ploščic za socle

Značilnosti dela s kletnim porcelanom

Namestitev materiala se razlikuje od tehnologije dela s keramičnimi ploščicami. Keramični granitni elementi so težji, masivni in zahtevajo poseben pristop:
  Nakup porcelan ploščic za socle

Ploščica za podstavek, odporna proti toplotnemu raztezanju

Možnost obrnitve zunanjih sten stavbe je odvisna od koeficienta toplotnega raztezanja porcelanskega lonca in odpornosti proti toplotnemu šoku. Ti kazalci so zelo pomembni pri izračunu dilatacijskih spojev, če so keramične ploščice uporabljene za oblogo kleti in fasad.
  Nakup porcelan ploščic za socle

Zakaj natančno porcelan?

Mnoge funkcije so zaupane v klet - ščiti fundacijo pred vplivom nihanj temperature, zagotavlja hidroizolacijo in vam omogoča nastavitev zahtevanih indikatorjev temperature in vlažnosti. Porcelan ploščic za osnovo vam omogoča, da zaradi tehničnih lastnosti in lastnosti podaljšate življenjsko dobo objekta:
  Nakup porcelan ploščic za socle

Ploščica je klasična velikost 300 za 150 mm.

Specializirana ploščica za podlago znamke ADW Klinker. Pogled pod umetnim kamnom. Vedno na zalogi v Moskvi. Format ploščice je 300x150x9 mm. V eni enoti 17 kosov. V kvadratnem metru. 20 kosov
  Nakup porcelan ploščic za socle

Zakaj je porcelanska lončnica privlačen material za podstavek? Oglejmo si jo z različnih vidikov.

Kaj je zgornja meja? Osnova je najtanjši in najbolj ranljiv del hiše zunaj stavbe, ki štrli na višino približno 60 cm nad tlemi. Na podlagi tega mora biti naša osnova močno a priori, upreti vsem podtalnim in atmosferskim vplivom, izdelana je iz najbolj odporne proti zmrzali materialov. Ko je klet položen, in ponavadi rahlo štrli proti steni, moramo končati sliko. In za to boste zagotovo potrebovali zaključno gradivo, ki ga lahko popolnoma in popolnoma zaupamo. Zato najboljše porcelanske ploščice za bazo, ki jih preprosto ne najdemo.

Keramika - najboljša rešitev za osnovo

Kljub raznolikosti končnih materialov danes ni boljših rešitev kot keramične ploščice za kopalnico, še posebej, ker gre za talijansko keramiko. Ploščica ni konkurenčna in vse to zahvaljujoč:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty