niedziela, 20 maja 2018

Gradnja dvonadstropne mestne hiše

Kupi Townhouse v Moskvi poceni

Vrstna hiša - stanovanje, ki se nahaja na svoji majhni parceli, ima ločen vhod in je opremljen z neodvisnim ogrevalnim sistemom. Pogosto v prvem nadstropju je garaža za enega ali dva avtomobila. Več odsekov sestavlja en kompleks s skupnimi stranskimi stenami in enotno arhitekturno idejo.
  Gradnja dvonadstropne mestne hiše

Glavni koncept oblikovalske rešitve

Območje kompleksa nizkogradnje blokiranega tipa je majhna četrtna četrt, ohranjena v enotnem zahodnoevropskem slogu, ki jo sestavlja 24 hiš v 96 odsekih / mestnih hišah. Kompleks se skladno izvaja v obstoječi infrastrukturi vasi.
  Gradnja dvonadstropne mestne hiše

Popravilo mestnih hiš

Popravilo Townhouse, kot tudi popravilo katere koli zasebne hiše se razlikuje od stanovanja v smeri povečanja obsega dela. Na primer, hiša potrebuje zunanjo dekoracijo in zagotavljanje komunikacij (plin, voda, elektrika). Če kupite mestno hišo od razvijalca, potem so ta vprašanja že rešena, zaradi česar je obseg nadaljnjih popravil enako podobnemu delu za stanovanje na podobnem območju. Kaj je treba storiti?
  Gradnja dvonadstropne mestne hiše

Townhouses v Tuli od razvijalca

Cene za mestne hiše od razvijalca v Tuli se razlikujejo glede na stopnjo pripravljenosti in udobja stanovanja, na lokaciji in številnih drugih možnostih. Med kupci je močno mnenje, da je lastnica hiše precej draga pridobitev.
  Gradnja dvonadstropne mestne hiše

Moskva nepremičnin

Vpliv sprememb v gospodarskih razmerah v svetu, krize v gospodarstvu je bistveno spremenila strukturo povpraševanja po primestnih nepremičninah, ne samo v regijah, ampak tudi v bližini Moskve. Danes postaja cenovno dostopna stanovanja, kot so poceni stanovanja na avtocesti v Simferopolu blizu Moskve, veliko bolj priljubljena. Organizirana je izgradnja nekaj zelo zanimivih objektov, tako na pokrajini lokacije, kot tudi na stroških prodaje stanovanj.
  Gradnja dvonadstropne mestne hiše

Pripravljeni projekti hotelov in mini hotelov

Oblikovanje in izgradnja hotela je težka sistemska naloga. Potrebno je natančno določiti naloge, ki jih mora hotel opraviti, kjer se bo nahajal, koliko gostov je treba vročiti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty