czwartek, 24 maja 2018

Temelji cestnih plošč

  Temelji cestnih plošč

Tehnološke značilnosti

Z uporabo temeljev cestnih plošč je potrebno pravilno izračunati debelino podlage. Za lažje stavbe, kot je garaža ali poletna kuhinja, je zadostna debelina 15-20 cm, za težje od 25 cm.
  Temelji cestnih plošč

Bloki osnove in njihovi nadomestki

Z ustrezno izvedbo baze se na temelju PBS lahko postavijo velike dvonadstropne in trikotne hiše iz opeke, blokov ali na betonskem nosilnem okvirju. Temeljni bloki se proizvajajo v širokem razponu in se uporabljajo za gradnjo kapitalskih struktur.
  Temelji cestnih plošč

Video na temo "Fundacija traku FL-12-24-4"

Če je kamen kupljen, je osnova za ruševin lahko zelo draga. Zato je najpogosteje ruševina osnova, če je kamen bodisi poceni, ali pa je precej v bližini. V drugih primerih uporabite zlomljene opeke, kamenčke in druge materiale.

Prednosti osnove plošče

Veliko območje in prisotnost prostorske ojačitve lahko bistveno zmanjšata tlak temeljev na tleh (do 0,1 kg / cm2) in prenese izmenične obremenitve, ki nastanejo zaradi različnih premikov tal. Ker je ploščic temelj nahaja pod celotno površino stavbe, je njegova uporaba bolj upravičena pri gradnji objektov sorazmerno majhne velikosti.
  Temelji cestnih plošč

Fundacija za gradnjo cestnih plošč

Fundacija monolit postaja vse bolj priljubljena danes, ki je primerna za impresivne stavbe, na primer, dežele. Vendar pa ima očitno prikrajšanost - dragi stroški, zaradi česar je to brezplačno vsem.
  Temelji cestnih plošč

Tla na bazi plošče

Velika trdnost takšne osnove omogoča polaganje kakršnekoli vrste tal na temelju plošče in celo namestitev težkih konstrukcij, kot so kamini, grelni kotli in predelne stene brez dodatne priprave.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty