sobota, 26 maja 2018

Ozadje s slikarstvom

  Ozadje s slikarstvom

Kakšne ozadje so primerne za slikanje

Celotna skupina ozadij, primernih za slikanje, se odlikuje po globokem reliefu površine in odsotnosti večbarvnega vzorca. Imenujejo jih strukturne in so v svoji izvirni obliki prikazane v beli barvi, manj pogosto v pastelnih nežnih tonih. Takšna ozadja so lahko izdelana iz različnih materialov v različnih kombinacijah:

Prednosti čarovnika za ozadje

Vsi vedo, da je popravilo povezano z veliko neprijetnostmi in finančnimi stroški. Tako navidezno preprosta naloga, kot da bi pritrjevala ozadje s sliko, lahko sama po sebi skriva številne odtenke in odtenke, ne da bi vedela, kaj je lahko zelo razočarana v rezultatu in pokvariti dragocen gradbeni material.
  Ozadje s slikarstvom

Nenavadni načini slikanja netkanih ozadij

Poleg tradicionalne tehnologije barvanja, obstaja več načinov za uporabo dekorativni premaz na ozadje z netkani podlagi.
  Ozadje s slikarstvom

Pravila za pritrjevanje ozadja na papirju za slikanje

Ozadja s papirno podlago so lepljena s praktično enako tehnologijo kot običajni tanki papirji. Edina razlika je v uporabi posebnega lepila.

Kako lepiti ozadje za slikanje, tako da ne poškodujete teksture

Kakršna koli strukturna ozadje, ki je lepljena na poseben način, jih ne smete utrjevati s suho čisto krpo, saj lahko na ta način poškodujete vtiskovanje. Preden začnete delati, dobite mehak, a precej elastičen pramen ali barvni valj in s pomočjo teh preprostih naprav lahko gladko ozadje izpopolnite v odlično stanje. Lepilo za ozadje, ki temelji na netkanih tkaninah, se uporablja samo za steno, ki zagotavlja znatne prihranke in enostavnost zaključnih del.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty