niedziela, 20 maja 2018

Kdaj postaviti notranja vrata v popravilo

Izbira notranjih vrat

Izbor vrat je treba prevzeti z vso odgovornostjo. Kaj morate posvetiti posebno pozornost? Visokokakovostno vratno krilo se običajno prodaja skupaj s škatlo in trim. Resna podjetja dobavljajo komplet z elementi za pritrditev škatle. Še naprej je treba izbrati tečaje, ključavnice in ročaji.
  Kdaj postaviti notranja vrata v popravilo

Kdaj je bolje postaviti vrata

Notranja vrata so sestavljena iz vratnega krila, pritrjenega na okvir vrat, nato pa je celotna konstrukcija nameščena v odprtino v steni. Idealno je, če se vrata prodajajo skupaj z drogom in vsemi oznakami in kosi, ki so bili izdelani v tovarni s pomočjo natančnih stacionarnih mehanizmov.
  Kdaj postaviti notranja vrata v popravilo

Na kateri stopnji popravila so nameščeni ali možni modeli vedenja

Obstajajo nekatera priporočila za vgradnjo notranjih modelov vrat, vendar ni jasnih omejitev in pravil. Torej, najpogostejši tehnološki model vgradnje notranjih vrat:
  Kdaj postaviti notranja vrata v popravilo

Lastnosti tal

Za začetek morate upoštevati značilnosti nekaterih talne obloge. V večini primerov se pri namestitvi novega dna spremeni njena raven. Razlika v višini osnutka in končni različici je lahko nekaj centimetrov, kar je še posebej opazno pri polaganju ploščic, parketa in večine prevlek preproge približno centimeter.
  Kdaj postaviti notranja vrata v popravilo

Razdalja med vratnim krilom in tlemi

Če se namestitev izvaja preden je talna obloga pokrita z laminatom, parketom, linolenom in vsemi drugimi materiali, je treba natančno izračunati širino prevleke ter lepilo ali drug substrat, ki se bo uporabljal med njegovo namestitvijo.
  Kdaj postaviti notranja vrata v popravilo

Vgradnja notranjih vrat

Pred vgradnjo notranjih vrat med popravilom morate pripraviti lesene palice ali ostanke posod. V vratih vrat morajo biti zavarovani s podstavki. Po končnem pritrditvi je treba izdelek preveriti za skladnost z ravnjo. Ob istem času preverite, ali je vhodna vrata vertikalno in vodoravno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty