piątek, 25 maja 2018

Cenik za gradnjo lesenih del

  Cenik za gradnjo lesenih del

Najnovejše cene za gradbena in zaključna dela v Ufi, cenik s cenami za leto 2017.

Predelne stene iz pene betona, plošč z jezičnimi in utornimi ploščami, do 2. Zidarstvo iz ekspandiranega betona iz gline iz pene, do 4. Postavitev predelnih sten iz stekloblokovm. Jumper naprava.
  Cenik za gradnjo lesenih del

Potrošni material za grobo obdelavo in končno obdelavo

Ta postavka odhodkov lahko predstavlja nepomemben in zelo impresiven del skupnih odhodkov. To bo odvisno od prenove, debeline sloja za nivojanje tal in sten, želja po dodatni zvočni izolaciji, površini in številu stopenj visečih stropov, površini ogrevanih tal, števila električnih točk itd.
  Cenik za gradnjo lesenih del

Prenova stanovanj od kozmetičnih do evra

Hočeš narediti popravilo??? Postanite v svojih rokah!... In mi bomo pod vašimi pasicami. Izkušnje 20 let (10 let dela v elitnih apartmajih v St. Petersburgu)
  Cenik za gradnjo lesenih del
  Cenik za gradnjo lesenih del

Cene za delo s stenami. Cenik za popravilo

Cenitev razstavljanja sten in predelnih sten. Ti vključujejo: odstranitev starega dela iz sten, stropa in tal, odstranjevanje vodovodne napeljave, ožičenje, elektriko in
  Cenik za gradnjo lesenih del

Po meri dekoracija sten

Okrasna dekorativna dekorativna stena (fotografija)

Morda po pohištvu v stanovanju posvečamo največ pozornosti stenam. Pravzaprav, tla so najpogosteje laminirani ali tlakovan, včasih parket. Je priročno in trajno. Stropi, ne glede na to, kako so izdelani, so večinoma beli ali svetli. Toda na stenah lahko pokažemo vse ustvarjalne potenciale. Na srečo obstaja veliko končnih materialov za stene, katere koli barve ali teksture. Ali vas ne zanima uporaba ometa ali ozadja? Morda vam sledijo naslednje ideje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty