sobota, 26 maja 2018

DIY popravilo železne strehe

  DIY popravilo železne strehe

Priprava kovinske površine za popravila ↑

Pred popravilom strehe je treba pripraviti. Najprej je treba očistiti iz prahu, rje in druge umazanije, najprej s trdim, nato z mehko metlo in čopičem. Za čiščenje rjavih mest boste potrebovali kovinske ščetke. Po odstranitvi rje prah iz nje takoj odstranimo in mesto naslikamo. Nato naredite vizualni pregled strehe, da ugotovite razpoke in luknje, nastale pri čiščenju snega in ledu z lopatami.

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.
  DIY popravilo železne strehe

Popravilo kovinskih streh

Če želite jasno predstaviti stanje zgornjega dela hiše in predvideno količino popravil, morate pregledati streho. Postopek se opravi dneva takoj po dežju s podstrešja. Tako bodo možne kršitve prevleke in vseh puščanj jasno vidne na lumnu. Nujne lokacije so označene s kredo in prenesene v shemo, po kateri se pripravi načrt in ocena prihodnjega dela.
  DIY popravilo železne strehe

Kdaj začeti popravljati streho hiše?

Daljše in bolj boleče boste odložili popravilo, dražji bo strošek. Potem najmanjša naložba ne bo dovolj, boste morali organizirati večji remont strehe na hiši.
  DIY popravilo železne strehe

Namestitev hišne strehe iz profesionalnega tla

Streha je običajno postavljena v vrstice od spodaj navzgor. Začnemo s spodnjega kota, vsak naslednji list je postavljen na vrhu prejšnjega s prekrivanjem približno 20 cm. Zaželeno je, da se sklepi izolirajo s tesnilno maso. Če je zaradi precejšnje dolžine stavbe brez prečnih spojev nemogoče narediti, je bolje, da pločevinke položite v vodoravno smer.

Popravite trussing sistem

Celotna streha se drži na ramenih nogah, prevzamejo breme moči snega, dežja in vetra ter seveda težo strešnega materiala. In če so špirovci poškodovani, potem ne smete oklevajte. Problem je treba takoj rešiti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty